• fanatik fenerbahçeli cumhurbaşkanı, fanatik fenerbahçeli tff başkanı ve fanatik beşiktaşlı eski tff başkanına rağmen galatasaray'a ayrıcalık tanındığını ya da tanınanacağını düşünen beyin fukarası davarların yeni sezon ağlama duvarı başlığı.
  • hakemler de hata yapabilir dememiş miydiniz lan?

    ağlamak için çok erken
  • bu başlık daima sol frame de kalmalı. nasıl çaresiz nasıl aciz olduğunuzu her gün görmek, okumak istiyoruz.

    bu bahanelerin ardına sığındığınız her sezon bir diğerinden daha çekilmez olacak sizler için biz biliyoruz, sizin de bilinç altınıza işlemiş farkında değilsiniz.

    inşallah elle gol atar, olmayan penaltı ile galip geliriz de ağzınızdan köpükler saçana kadar kudurursunuz.

    kartal olun, fener olun, beter olun!
  • hep mağdurlar diye başlık açan da her gece 00.00'da galatasaray'ın tüm başlıklarına yazan birisi he, sensin mağdur sen yazık sana..
  • var’a rağmen yapılana hata denmez.
  • serbest vuruşta babaelin elini görmeyen var hakemlerine babelin eli girsin
  • haluk ulusoy'un fanatik galatasaray'lı oluşu bir gerçek lakin galatasaray türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü kadrosuyla tarihte yapılmamış şeyler başarmıştı. bununla beraber haluk ulusoy dönemlerinde kral eyyam dönmüştür. nokta.

    sinan engin'in malum mafyayla iş çevirip şampiyonluğu takımına kazandırdığı önemsizdir!!!

    (edit: ya hangi beşiktaş'lı başkanın hangi borcuna binaen hangi kulübe şampiyonluğu bıraktığını siz biliyorsunuz da hala "galatasaray" mı diyorsunuz :) kusura bakmayın da bizde olmaz öyle şeyler...)

    ersun yanal'ın malum takımdan(!) gelen paraları soyunma odasında dağıtması ve ankaragüçlü oyuncu cafer'in meclise kadar sirayet eden şike ve teşvik mevzuları önemsizdir!!!

    futbolun sahada kazanılmadığını öğrendik ona göre oyunu oynuyoruz(!) diyen malum kulüp başkanının yediği haltlar önemsizdir!!!

    bu maçı sen mi kazandın? ben kazandım!!! diyen -yine aynı başkan- önemsizdir!!! ha bu arada soyunma odasında dağıtılan paralar da yukarıda. 2000'li yıllarda "bezden düşürdük amcası artık kendisi lazımlığa gidiyor" cümlesinin öznesi olan sizler fazla konuşmayın.

    son 11 yıldır koyu şekilde galatasaray karşıtı olan tff yönetimleri de önemsizken(!) tüm bu mahmut özgener (fenerli), mehmet ali aydınlar (hasta fenerli), yıldırım demirören (malum, beşiktaş) dönemlerinde galatasaray bu üçünü de kafesleyip at mı oynattı ??? "kurullar" diye ağlıyorsunuz da aynı kurullarda her takımın etkili adamı yok mu? hüsücük beşiktaş için az mı uğraştı? açın az izleyin.

    daha lig başlamadı, bol bol ağlayın da sonra sıkılır bırakırsınız belki. milli maçta bile aziz yıldırım'la beraber locada maç izleyen tff başkanı da var artık, bundan sonra susun çirkeflikten yorulun desem de boşuna... o kupa sami yen'e gelecek arkadaşlar. olmaması da mucizedir. ligin son maçının evinizde olmadığına sevinin. ha bir de fiko ağlıyordu "fikstürde neden 9 senedir hep aynı gs deplasman muhabbeti" diye. burada çemkirdiniz bol bol, ertesi gün "adamların yerine gittim gördüm, ortada yanlış yok" dedi f.o. ama o zaman tabiatınız gereği görmezden geldiniz.

    neyse, lig başlıyor. bu yıl az ağlarsınız umarım.
  • geçen sezon galatasaray lehine hata yapan iki hakem açığa alındı. bu hakemlere çok net bir mesajdir. galatasaray lehine hata yaparsanız hakemliginizi elinizden alırız. bu sebeple bu sezon galatasaray'in hakemlerden çok cani yanacak
  • ağlama hakkınızı bu sene kullanmayın boşuna. bu sene zaten sonuç belli. en iyisi nadasa bırakın seneye ağlamaya devam edersiniz sayın kanatçıklar.
hesabın var mı? giriş yap