*

  • galatasaray ritmsiz ve klasik fatih terim egosu huzursuzluklari-ali koc-yonetim olaylariyla ugrasiyor. ustune bir de nihat ozdemir ve surekasinin terim'den hoslanmadigi artik sir degil.

    fenerbahce nin kalitesinin yetersiz, ve fatih terim basarili olmasin da noloursa olsun'a baglamis ali koc, maalesef baskan olarak beklentileri karsilamaktan uzak. besiktas , zaten evlere senlik. muhtemelen fenerbahce'nin gecen sezon yasadiklarini yasayacak.

    basaksehir muthis degil fakat gecen senenin iskeleti mert, mahmut, visca, ırfan'i korudu. ustune fena olmayan bir iki forvet, rize'den azubuike'yi aldi. abdullah avci illetini bjk'ye iteledi yerine cok daha becerikli ve ozguvenli okan'i getirdi.baskani rte ile ahbap, isler sikisirsa her turlu destegi alir.

    hem sahaici hem sahadisi kuvvetli. tek eksigi taraftari ama ligde fark yaratan deplasman performansi. basaksehir de acik ara en iyi deplasman performansina sahip cunku iceri disari durumu yok icerde de zaten taraftar destegi yok.

    bu yil diger takimlar epey kotu. fatih terim de her yil oyle 10 puan geriden ceviremez. 15'e kadar oran veren siteler var. basaksehir, sampiyon olacaktir.
  • sivas'ın nefesi yetmez... hem zaten adamlar hak etti artık!

    o sene bu sene len mq!
  • geliyor gelmekte olan!

    biz hazırız. ya siz?
  • bu kesinlikle cok daha yakin bir ihtimal artik. ali koc ve fatih terim sadece birbirini bitirmekte. futbol namina hic bir sey yapmayan ekiplerine cozum aramak yerine taraftar gazlamakla mesguller.

    basaksehir, ne yaptigini bilerek ilerliyor.
  • +1
  • şimdiden hayırlı olsun! bayraklar!?
  • ikinci yarı lig fikstürü fenerbahçe'den sonra en iyi olan takım olan başakşehir'in şampiyon olacak olma durumu. galatasaray'a verdikleri şampiyonluğun acısını bir mazlum olan fenerbahçe'den çıkaracaklarını düşünüyorum. fenerbahçe'nin çok ama çok eksiği var, başakşehir çok daha derli toplu bir takım ve şampiyonluk baskıları yok. okan hoca ersun yanal'ın aksine deplasmanda kazanmayı ve nasıl oynanacağını da biliyor. başakşehir için bu sene o sene diyorum.
  • ikinci yarinin ilk macinda malatya maci ile isaretleri daha kuvvetli gelmekte olan olan durumdur.
  • önceki senelere göre bu sene daha olası olduğunu düşünüyorum.
    olasılığı yükselten faktörler;
    kadroları; hem daha tecrübeli hem de daha genç ve dinamik. ayrıca tek tip oyun oynamıyorlar.
    teknik direktörleri; okan buruk td olarak olmasa bile oyuncu olarak şampiyonluk yolunda çok tecrübeli. hırsı da önemli faktör
    ibb başkanı değişikliği; ak parti belediyeyi kaybedip chp nin kazanmasının takıma karşı toplumun bir kesiminde olan nefretinin azaldığını düşünüyorum.
    rakipler; bjk kadrosu yetersiz ve teknik direktörü tam bir looser. galatasarayda fatih terimden oyunculara hatta yönetime kadar herkes formsuz. fenerbahçe patlamaya hazır bomba bir kaç kritik puan kaydıyla çözülme yaşayacak gibi duruyor. trabzonspor teknik direktör değişiminin kurbanı olacağını düşünüyorum şampiyonluk motivasyonları yok. sivasın ve alanyanın nefesinin yetmeyeceğini ama ilk 5 de kalacaklarını düşünüyorum.
  • son düzlükte nefesi yetmeyecektir...
hesabın var mı? giriş yap