• insanın ağzına sıçıp bırakmayan, tam bu sefer toparlarım dediğin anda yeniden süründürmeye başlayan bi ruh hastası mutant salgın. en son ateşten hastaneye götürülme yaşım 6 falandı sayesinde 28 olarak güncellenmiş oldu. üzerine bir de dış kulak iltihabı eklenince antibiyotikle vücut toparlayacağına sanki hepten boka sarıyor. iç söken bonus öksürüğü sayesinde de kemik, et kesiği gibi artık allah ne verdiyse saçma sapan ağrılar ekleniyor. (bkz: bebeğim gerçekten sen diğerlerinden farklısın)
  • eeee herkes grip olmuş ben eksik kalır mıyım?? kalmam, kalsam şaşırdım zaten. aferin kızım.
  • 5 gün önce gelişini hissettiğim, üç gündür de canıma okuyan mutant virüs. daha önceki yıllarda belirtileri hissettiğimde hemen bir ağrı kesici/ateş düşürücü ve gerekirse nurofen tarzı bir soğuk algınlığı ilacı aldığımda maksimum 1 gece ateşlenerek atlatırdım hastalığı. ancak bu seneki virüs çok farklı. ilaçlar hiçbir değişiklik yaratmadı. hatta ilacı ilk aldığında olması gereken birkaç saatlik rahatlamayı bile yaşatmadı. ben de dün sağlıkçı bir arkadaşımın tavsiyesiyle özel bir hastaneye gidip serum bağlattım. bugün nispeten daha iyiyim. ağrım, halsizliğim kalmadı. çok aşırı terliyorum ki bu hastalığı attığımı gösteriyor

    özet: kendiniz baş etmeye uğraşmayın. gidin bir özel poliklinik/hastaneye bağlasınlar serumu
  • 12 kişilik şirkette 9 kişi grip bu nedir arkadaş
  • başlangıcında "aman biraz boğaz ağrısı biraz öksürükten bir şey olmaz" diyerek takmadığım ama beni bir anda yatağa düşüren hastalık. inanılmaz üşüyorum, deli gibi ateşim var ve öksürürken sanki biri ciğerlerimi parçalıyor. bakın abartmıyorum gerçekten durum bu. gece nefes alamayıp uyandırması da cabası.
  • calistigim plazada herkesin grip olmasindan ve ic hava kalitesinin berbat olmasindan oturu benical cold‘un artik fayda etmemesinin ardindan 2 gun rapor,augmentin, dolven, andorex uclusunun yani sira bol sarimsakli kelle paca, hic narenciye sevmememe ragmen portakal, kefir, adacayi ve d3 vitamin destegiyle 3 gunde ayaga kalkip atlatabildigim salgindir, bulundugunuz ortami ara sira mutlaka havalandirin, biliyorum gripte cok usuyor insan ama mumkun mertebede mikroplarin yayilmamasi acisindan cok sicak ortamda bulunmamaya ozen gosterin.
  • bir kaç saat içinde sıfırdan maksimum seviyeye çıkıp, yatağa düşüren grip salgını.
  • beni de 2 gündür yatağa mahkum eden salgındır.
  • başa edit: hastalığımızın virüsü h1n1 - diğer bilinen adıyla domuz gribi

    çevre ülkelerde de etkili

    swine flu causes death of two people in past two days - agenda.ge
    dec 25, 2018 - swine flu (h1n1) has caused one more death in georgia.

    flu in georgia: school semester postponed, 640 being treated in ...
    22 hours ago - according to official data 10 have lost their lives to the swine flu. ... been yet confirmed in a lab that the reason of the deaths was also swine flu.

    two people died from influenza virus - ajaratv
    dec 25, 2018 - yesterday one woman died in batumi. against this ... according to him, the death was caused by the high risk group patients. according to the ...
    ----------------------------------------------------

    şimdi gelelim korunma ve tedavilere

    korunmanın iki-üç basit yolu var

    1) aksırıp tıksıran insanlardan kendinizi izole edin (havadan bulaşma)
    2) elinizi burnunuza ve gözünüze sürmeyin (3'ü yapmamışsanız). açıklama, grip, nezle gibi hastalıkların virüsleri vücut dışında 4-6 saat kadar aktif durumda olurlar. bu süre zarfında hasta birinin bulaştırdığı virüsler elinizle dokunduğunuzda sizin derinizin üzerinde bulaşma potansiyeli ile konaklamaya başlarlar. burun veya göz çevresindeki deriden içeri girerlerse hasta olursunuz. o yüzden hepimizin bilmeden yaptığı elini suratımıza dokundurma hareketi büyük risktir. sabunlu su ile bu virüsler kolayca imha edilir.
    3) elinizi sık sık sabunla yıkayın (temasla bulaşma)

    vücut direnci için:

    kışın d vitamini eksikliği bağışıklığınızı bozar

    devit-3 gibi takviyeleri her ay veya 2 ayda bir, birer ampül kırıp içerek halledebilirsiniz. d vitamini sandığımızın aksına c vitamininden daha çok işe yarar. c vitamini tamir edicidir, bu doğrudan duvar örüyor.

    ekleme:

    eğer serum takıldığında ayağa kalkıyorsanız aslında yeterince iyi beslenemiyorsunuz veya vücudunuz yeterince iyi şekilde besinleri alamıyor demek olabilir. hastaneye kadar gidip sefalet yaşayacağınıza, neticede taktıkları serumda mucize bir ilaç yok, mikropları öldürmüyor, elektrolit dengenizi iyileştiriyor, ağrı kesici eklemişlerse biraz ateş düşürüp ağrı kesiyor)

    1. kemik suyuna çorba yaptırın/için (kemikleri 4-5 saat kaynatsınlar sonra o suya sevdiğiniz sebzelerden çorba yaptırın, çok fazla şehriye vs. koydurtmayın)
    2. azar azar ceviz, fındık
    3. limon suyu ve elma sirkesinden tonik. yarım limon suyu, 2 yemek kaşığı sirke üzerine de 6 bardak su ile karıştırtıp bir tutam tuz ekletin. susadıkça bunu pipetle için

    bunları yapın vallahi oric doğru söylemiş dersiniz
  • ....2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018 grip salgınından sonra gelmiştir.
    önerim vitamin alıp istirahat edin. ilaçla 1 haftada ilaçsız yedi günde geçiyor.
hesabın var mı? giriş yap