28 entry daha
  • öncelikle ingiltere değil, britanya gp olarak anılır.

    mercedes'in bariz güçlü başlayacağı yarış. yarış temposunda cuma günü 1 saniyenin üzerinde hızlılardı bottas'ın sorun yaşamasına rağmen. redbull yarış temposunda 2. takımdı, ferrari ise mclaren'den 0.3-0.5 sn hızlılardı. cumartesi günü ferrari farkı azaltmış görünse de tuhaf bir q2 geçirdiler. orta hamurla muntazam tur atan takım, avusturya'daki gibi yumuşak hamuru seçtiler yarışa başlamak için. yere basma gücü konusunda sıkıntısı olan takım şu ana kadar en hızlı olduğu lastiği terk etti.
    redbull ise yarış performansında bir sorun yaşamazsa podyumu tamamlayacak gibi görünüyor. elbette sert hamurla gösterilecek performans takımların sonucunu belirleyecek elbette. sert hamurun verimsiz olması durumunda sıfır set orta hamur lastiği olan takımlara 2 pit stop yaparak mücadelecilik fırsatı da verebilir.
    renault ve mclaren arasındaki mücadele yarışın 2. perdesi olacak.

    sürücülere şimdilik başarılar.
  • vettelin 6 4 siralamalarda onde olmasi marifetmis gibi sunulmus

    hatirlatalim azerbeycan da kaza yapti yapmasa zaten leclerc geciyordu butun haftasonu ustundu

    monacoda takim katletti

    hadi eyv editlenecek yaristan sonra

    ha sunu da yazalim . q2 de meduimla gecebilmesine ragmen takim soft taktirdi. neyin pesindeler biri aciklasin pls

    vettel softla bile leclercin m turunu gecemedi
  • bugün izmir'de yarışı atakent anadolu lisesi karşısındaki tuzu biberi'nde izleyeceğiz gelebilecek olanları bekleriz. ayrıca whatsapp grubuna katılmak isteyenler için
    müracaat
  • artık en azından 2021'deki, yani bir sonraki radikal kural değişikliklerine kadar başta ferrari olmak üzere her hangi bir takımın mercedes ile başa çıkamayacağından emin olduk. ve artık bundan bir acı duymuyorum.

    zeki demirkubuz

    şaka bir yana durum bu. gride şöyle bir bakın, ellerindeki bütçeyi dört dörtlük şekilde kullanan tek takım merso. araba sorun çıkarmıyor, strateji hatası yapmıyorlar ve hızlılar. pilotları hata yapmıyor, soğuk kanlılar ve kafayı öne eğip sadece gaza basıyorlar.

    ferrari bu sene virajlarda yavaş kalan bir araba yaptı. geçen senenin tam tersine döndü olay. pit duvarı istikrarlı şekilde hatalar yapıyor. araba sorun çıkarıyor ve pilotları winner pilotlar değil. vettel mental olarak bitik durumda. leclerc ise çok fazla baskı altında diye düşünüyorum. avusturya'da verstappen göstere göstere geldi söke söke aldı galibiyeti. o ilk galibiyeti alamadıkça da geriliyor. ben zaten başıma bir iş gelmeyecekse biraz da abartıldığını düşünüyorum.

    ah ulan mclaren bu günlere düşmeyecektin, kimlere kaldı meydan. toparlar gibi olduk ama hala bırak mercedes ile ferrari'yi, redbull'a bile uzak durumda takım. bu sezon azından 1 podyuma razıyız.

    tanım: saat 16:10'da s sport üzerinde yayınlanacak olan gp.
  • sıralama turlarının özetlerini izleyebildim. leclerc'in kıl payı kaçırması üzücü olmuş. hamilton ise 0.007 saniye farkla pole'ü kaçırmış. yerinde olsam kafayı yerdim herhalde.

    vettel nasıl gasly'nin arkasında kaldı onu kaçırdım. kimse bilgi vermemiş genel olarak vettel'e saydırılmış. her şeye rağmen seviyorum bıyık reyisi.

    ferrari'nin artık işi gücü bırakıp hamilton'a karşı agresif oynaması lazım (özellikle startta). mercedes planların hamilton üzerinden yapıyor. merclere en azından zarar vermek istiyorsan hamilton'ı arka sıralara düşürmek gerek. en kötü bottas şampiyon olur.
  • köprüden önceki son çıkış anonsu yarışı ;
    izmir'de atakent anadolu lisesi karşısı tuzu biberinde,
    istanbul'da ise ataşehir watergarden o'learys'te izliyoruz.
    whatsapp grupları için müracaat
  • yarıştan önce pistte kimleri gördük kimleri. catherine zeta-jones kocası michael douglas ile beraber. şimdi de black sabbath'ın ünlü gitaristi tony iommi görünüyor!
  • wimbledon erkekler finali ile aynı gün, aynı saate nasıl denk getirilmiş merak etttiğim gp.
  • düzenli takip etmeye bu sene başladım.
    kesinlikle güzel hobi aq kalkışta heyecanı midemde hissetmeye başladım bile
  • mercedesler in çekişmesi muhteşem. wolf kenardan müdahale etmezse tekrar bu heyecanı yaşarız gibi.
    bottas
    hamilton
    leclerc
    verstappen
    vettel

    ilk 6 turdaki sıralama.
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap