• avrupa birliği'nin yeni telif düzenlemesi sayesinde her yüklenen videodan dolayı platformlara dava açılabileceğinden, youtube'un tüm bireysel kanalları kapatmasıyla gerçekleşebilecek olay.

    ilgili haber şu:
    https://www.ntv.com.tr/…iyor,njiuzh0lkk2ta8gf1qfreg

    okumaya üşenenler için videosunu da yapmışlar:
    https://www.youtube.com/watch?v=yoyibkh8p2y

    youtube, düzenlemeye karşı çıkanların birleşmesi için #saveyourinternet diye bir hashtag de açmış.
  • (bkz: yanıltıcı başlık açan yazarın cezalandırılması)

    tepkilere göre bir şekil alacak düzenleme,youtube gibi bir siteyi nasıl kapatacaklar?en fazla sürekli 'video ülkenizde yasaklanmıştır' ibaresi görürüz *

    edit:dünya çapında bir kullanıcı kitlesine sahip ,milyar dolarlık google şirketinin sahibi olduğu youtube'un eu'nun aldığı bir karar neticesinde ''kapanacağı/kapatılacağını'' düşünenler mesaj kutumu işgal etmesin.gidin felaket senaryosu okuyun,porno izleyin ne bileyim vakit kaybetmeyelim işte.
  • youtube kullanmayı bilmeyen adam youtube çöplük diyor. milyarlarca içerik var istersen evde öss'ye hazırlan, ister dil öğren, ister gezi videoları izle, farklı fikirlerden görüşler dinle ne bok yersen ye ama oturup 14 yaşındakiler için yapılmış içerikleri izleyip youtube çöplük deme ayrıca kapatılırsa çok fena olur düşüncesi bile ürkütücü.

    edit: yine cevap yazdığım entry ortadan kaybolmuş ortalıkta deli gibi kendi kendine sinirlenmiş gibi görünmüşüm.

    yukarıda bir arkadaş aman kapansın enis batur, danla biliç gibi kişiler yüzünden çöp olmuştu youtube minvalinde bir şey yazmıştı. halbuki youtube'taki kaliteli içerikler > tüm çöp youtuberlar
  • türkiye gibi ortadoğu ülkelerinde mümkün olabilecek olay.

    avrupa'da kurumların ve bireylerin demokrasi kültürü böyle çağ dışı bir karara izin vermez.
  • videoyu izleseydiniz direkt bizim ülkemizle alakalı olmadığı görürdünüz. zengini daha çok zengin edecek avrupa birliği yasa tasarısı.

    edit: yazım hatası düzeltildi.
  • şu ana kadar ders çalışmak, müzik dinlemek ve alacağım bir ürünün incelemesini izlemek dışında saçma sapan hiçbir videoyu izlemedim ve genel içerik bakımından aptal saptal insanların gençlerimizi uyuşturduğunu düşünmekteyim. bilmem ney challenge, bilmem ne amcamın kıçına elma sokmaca vs vs. şuanda ilkokul düzeyindeki çocukların birçoğu youtuber olmak istiyor ve istedikleri içeriklerde tamda biraz önce belirttiğim gibi aptal şeyler yapmak.

    son olarak kapanmasını zor olarak görüyorum fakat youtube keşke para vermeyi kesse de bu aptal tayfa ortalıkta kalsa. youtuberım diyenler acaba youtube parayı kestiği gün ne yapacaklar? büyük bir zevkle bekliyorum o günü.
  • alman ingilizcesi ile konuşan itici bir abla tarafından anlatılan taleptir.
  • ay hadi inşallah.

    bir neslin felakete gidişini görmüyor musunuz?
hesabın var mı? giriş yap