• şimdi ligde kaybediyor olsak sarısından mavisine turuncusundan eflatununa somonundan fuşyasına hepsi gelip "ağlama zaaaaa xd" derlerdi.

    yenip yenip çoğalttığımız zaman böyle şeylerin değerlendirilmesi, gündeme getirilmesi daha doğru.

    gerçi o zaman da yüzsüzlüğün dibine vurup "yine de şampiyonsunuz lan, ağlamayın" der bu renkliler.
    edit: al buyur damlamış bile orospu çocuğu
    (bkz: #121829937)

    ahlak, edep, erdem kavramları senin benim gibi işlemiyor çünkü.

    sonra sergenin itiraz etmesine laf ediyorlar yok kolunu açıyormuş da, deliriyormuş da.

    lan şu pozisyonların hangisinde haksız sergen, vicdanlara sesleniyorum...

    t: kabaca %90'ı kabak gibi penaltı olan hakem hatalarıdır. çoğunda vara bile gidilmemiştir.
  • birinci pozisyonda rakibin eli kapalı. ikinci pozisyon ikili mücadele. üçüncü pozisyonda el yine kapalı. dördüncü pozisyonda larin'in bacağına net bir müdahale yok. beşinci pozisyon penaltı. altıncı pozisyonun penaltıyla alakası yok, larin kendini yere bırakmış. yedinci pozisyon ikili mücadele, penaltıyla alakası yok. sekizinci pozisyon her duran topta görülebilecek ikili mücadele itişmelerinden. son olarak alanya maçında cenk'in pozisyonunun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.

    beşiktaşlıların şu pozisyonlardan penaltı beklemesi, penaltımız verilmiyor diye algı yapması gerçekten bir utanç.
  • hakemler beşiktaş'ı kolluyor diyen algıcılara döve döve izletilmesi gereken pozisyonlardır.
  • bunlar gs lehine olan pozisyonlar olsaydi deniz coban lig tv'de kendini benzin dokup yakardi. 3 gun arayla atiba itilmesine olur oyle seyler deyip kerem'in itilmesine aglak tiratlar atmasinin baska aciklamasi yok.

    medyada guclenmeliyiz. tarafsiz degil, acik acik besiktasi mal gibi savunacak, onlarin adamlarini dengeleyecek kisiler koymaliyiz besiktas olarak. yoksa her kanal, her program biraz gs tv, biraz fb tv oluveriyor.

    tek elle sinav ceken adamlar gibi, penaltisiz, yagsiz vazelinsiz geliyor besiktas. acitacak ama sezon sonunda haberiniz olsun.
  • beşiktaş bu düzeni de yenmek zorunda değil. aşağılık lobiler ve baba oğul hanedanlığı şeklinde parazit yaşayan mhk'yı yenmek zorunda değil. adalet gerçekten olsaydı beşiktaş şampiyonluğunu 1-2 haftaya ilan ederdi. yazıklar olsun şu rezilliğin sorumlularına
  • bir de rakibin asil tendonunda seken beşiktaşlı futbolcular çalışması yapsaydınız keşke arkadaşlar dediğim başlık. çoğunda faul bile çalışmamıştır.
  • 12 mart 2021 başakşehir beşiktaş maçında verilmeyen 2 penaltıdan bir tanesini içermeyen çalışma.

    (bkz: #120764752)

    yayıncı kuruluş özetlere koymadı, maç içerisinde bir kez tekrar verirken ele çarptığı anda görüntüyü kesti; bu pozisyonu el birliğiyle sanki bir suç delilini ortadan kaldırmak istercesine apar topar ortadan kaldırmaya çalıştılar. rosier’in cezasahasına yaptığı ortayı eliyle kesen ibb’li futbolcu bile penaltı verilmemesine hayret etmiştir.

    öyle ki maç esnasında hayal gördüğümden şüphe etmeye başlamıştım ki güç bela ekteki görseli bulup rahatladım.

    görsel

    olayı sadece verilmeyen penaltılar düzeyinde görmek kesinlikle hafife almak olacaktır. birisi suçu işliyor, diğeri tüm imkanlarıyla örtbas etmeye çalışıyor. en nihayetinde de, rezil bir hakem olduğu için ağlayarak istifa eden deniz çoban’ı ekrana çıkartıp rezaleti aklamaya çalışıyor.

    bu pespayelik, yayıncı kuruluş içine kadar sızmış bir organize örgütün işi gibi görünüyor. bahis mafyası mı dersiniz, yasak bir yeraltı tarikatı mı bilemem. ancak kesinlikle türk sporundan kökünün kazınması gereken bir suç şebekesinin uzantıları olduğu bir gerçektir.
  • skandal kararlar gerçekten. hem de "var" sisteminin olduğu yerde. bazen işte iyi niyet olmadığı zaman var da yok oluyor.
    beşiktaş bu hakem hataları ile mücadele ederek de buralara geldi zaten. bu hatalar yüzünden kaybedilen puanlar olmasaydı şu an 12 puan fark vardı en az.
  • çalışma güzel olmuş ama belli ki mhk daha güzel çalışıyor.

    eskiden var yoktu her şey kılıfına uyuyordu

    şimdi ise emek hırsızlıklarını aleni yapıyorlar utanmıyorlarda korkmuyorlarda

    tanım : herşeyin bir hesap günü vardır.
  • takım taraftarları bu durumun sadece kendi takımları için geçerli olduğuna inandığı sürece türk futbolunun burnu boktan kurtulmayacaktır.

    formalarınızı çıkarın, objektif olarak tüm hakem hatası videolarını izleyin. rezalet hakemler, rezalet kararlar herkes için var.

    "bu hafta penaltımız verilmedi" diyen x takımı taraftarına y takımı taraftarı diyor ki "geçen hafta da ofsaytınızı görmezden geldiler"... bu zihniyet olduğu sürece sizden de bizim ülkedeki futboldan da bir bok olmaz.

    rakip takımın mağduriyetine objektif bakıp eğer haklıysa "haklı" demeyi deneyin. bakın o zaman nasıl bütün takımlar birbirini kollayacak ve bu rezil federasyon ve merkez hakem kurulu istifa etmek zorunda kalacak.
hesabın var mı? giriş yap