• (bkz: #121831174) no’lu entry’de bahsedilen organize suç örgütünün ekşisözlük’teki uzantılarını ortaya çıkartan hadisedir.

    ortaya çıkartılan bu rezaleti bile savunmaktan utanmayacak yüzsüzler bile en az iki penaltının gaspedildiğini itiraf edebiliyorlar.

    (bkz: #121830034)

    diyelim ki sadece 2 tanesi açık ve net penaltı, kamera nerede? var nerede? hakem nerede? 2
    taneyse 2 tane. ne hakkınız var? nereden alıyorsunuz bu gücü? neye güveniyorsunuz?

    senelece bu utanmazlıkla terörize ettiler ligi işte, kanlı canlı ispatı gözümüzün önünde yaşanıyor.
  • aklıma sıdıka(bkz: sıdıka dizisi)'nın abisini getirdi. bir bölümde babası soruyordu "oğlum napiyorsun" diye. o da "88'den beri fenerbahçe'nin verilmeyen penaltıları verilseydi kaç şampiyonluğumuz daha olurdu onu hesaplıyorum" diye cevap veriyordu.
  • abi ne penaltısı ne faulu fenerbahçemize 3 tane yıldızını 19 tane şampiyonlugunu vermemişler hala penaltı diyosunuz ayıp ayıp !!!!
  • ciddi ciddi oturup izledim, çoğunun bırak penaltı kesinliği, tartışılması bile ciddi bir futbol fukaralığı. gerçekten lig öyle bir hale getirildi ki, her şeye penaltı istenir oldu.
  • bunlar tartışmasız penaltı olanlar. bir de arada kalınanlar, başka takımlara olunca rahatça çalınan penaltılar var, onlar eklenmemiş sanırım
  • çoğu penaltı olmayan pozisyonlardır. olm siz bu işi gsliler kadar iyi beceremiyorsunuz. grubun adminini değiştirin. daha iyi organize olun. batmayın diye şampiyon yapıyorlar sizi göz göre göre, yatın kalkın dua edin.
  • beşiktaş taraftarı ile diğerleri arasındaki kalite farkını gösteren başlık. 15 haftadır penaltıları verilmeyen*takım taraftarları kaderine razı gibi ağzını açmamış bu azgınlar bırak penaltıyı yarım saat önce adamın eline değdi diye yaygara yapıyorlar. videoda her şey net. konuşsanıza ikiyüzlüler! işinize gelmedi değil mi? size sadece acıyorum. beşiktaş iki kupayı da alacak ve siz buralarda birbirinizi yalamaya devam edeceksiniz.
  • kasımpaşa maçında dahi, 3 puan kaybedilmesine rağmen; beşiktaş'ın 1 penaltısı verilmemiş ve rakibe verilmesi gereken 1 kırmızı kart es geçilmiştir. kimse gündem bile yapmadı.
  • artık futbol entrylerine "not: desteklediğin spor kulübü" yerine, yaş girilmesi şart olmuştur.
    şimdi hangi kulüp taraftarı olursan ol şu görüntülerde ki 9 pozisyon için bunlar tartışmasız penaltı, bir de arada kalanlar var, onlar eklenmemiş demek.
    evet videoyu hazırlayan şahıs da aramıza gelmiş. evet cenk'in ayağını toprak zemine vurduğu pozisyonu da ekle güzel insan. sonra entryi editlerken bir zahmet yaşını da belirt.
  • objektif olarak bakacaksak sadece 2 tanesi penaltıdır. beşiktaş yerine fenerbahçe forması giyseydik, 9 penaltıdan 10 penaltı alabilirdik.
hesabın var mı? giriş yap