• canımı çok fena sıkıyor bu durum. depremler oluyor, kıtalar yanıyor, salgın hastalıklar insanları öldürüyor... bu nasıl bahar arkadaş ?

    keşke bu bahar da tek gündemimiz kilosu 250tl'ye satılan can eriği olsaydı.

    edit: bir çok yazar arkadaşım "o kadar insan ölüyor senin derdini sikiyim" tarzı küfürler etmiş. bende ondan bahsediyorum ya işte. en büyük derdim de o ya zaten.
  • insta'cıları rahatsız eden mevzu. arşivden paylaş çamçiş, aman boş bırakma story mevzilerini. ha gerçekten işe yarayan insanlar hayatına kaldığı yerden devam ediyor nispeten. bisiklet süremiyoruz yasak dolayısıyla orası ayrı konu.
  • 2020 nin sadece bahari degil bu gidisle 2/3u hatta tamami bosa gidecek. salgin hafiflese ya da iyice azalsa bile bu isin birde bizlere getirecegi ekonomik zorluklari var. ek vergiler, zamlar, issizlik, uzun bir sure devam edecek olan belirsizlik ve pesi sira gelecek kollektif depresyon, vb gibi.
  • ilkbaharda izmir'e gitmeyi severdim. bir iki günlüğüne kordonda takılır, çimlerde bira içer, vapura biner karşıyaka'ya gider sokaklarda sürterdim. her nisan ayı yapardım. bu sene olmayacak maalesef.
  • bu yorumu, kendi gözlemlerin dahilinde yapıyorum.

    çok şey istiyoruz. fakat dünya o kadar yaşlı ki artık isteklere cevap veremiyor.

    son 8-10 yılın iletişim bolluğuyla geçmesinden mütevellit, insanların birbirine tahammül seviyesi, bitmiş denecek seviyede, sürekli birbirlerinin hayat lüksünü arzulamakla,fesatlıkla yaşıyorlar.
    3.dünya ülkesi olmanın verdiği psikoloji zaten başka, herkes olmayan lüksü yaşamanın peşinde ve herkesin istekleri nedense bitmiyor, adama evde kal diyosun, sıkıldım çıkıyorum diyor, pişkin pişkin.

    sanırsın her bahar, ülkeye refah getirecek bir şey icat ediyoruz da imkanlar yüzünden 2020 baharının kaçtığına üzülüyoruz, ömür varsa bundan sonra gelecek kaç bahar var, dua et ki onlar da kaçmasın. tek derdin bu olsun.
  • ince deri ceketleri, baharlık trençkotları gardropta bıraktırmıştır.
  • cogu insanin hayati bosa gidiyor gencecik insanlar oluyor yani biraz kendi sikik hayatinizi onemsemeyin. bi siz yasamiyosunuz. baharmis yazmis. yasadiginiz gunlere sayin sanki simdi hepiniz baharda italyaya gidip pizza yiyeceksiniz yazin da ibizada partyler faln filan . en fazla sikik cimenlerde iki bira sarap icip evinizde yatacaktiniz ha bi de dandik telefonlarinizla fotograf cekip fotosopla milim bi boka benzeyip onu bunu yataga atacaktiniz yani geciniz. sikeyim baharinizi.
  • uslu bir çocuk olup, evinde oturursan,2020'den sağ çıkmış efsanevi nesilden biri olur ve 2021 baharını görebilirsin.
  • pek dile getirilmiyor ama galiba 2020 komple gitti.
269 entry daha
hesabın var mı? giriş yap