74 entry daha
  • beklerken izlemeniz için efsane 1998 belçika gp aradan 22 sene geçmiş halen izlerken heyecanlanıyorsunuz.

    özet (ingilicce) - full yarış (serhan acar)

    büdüt: yarış sırasında da izleseniz olur. sıkıntıdan kanser olacağız... yetiş ya yağmur yetiş ya zeus...
  • --- spoiler ---

    umarım italya'ya bu araçla gelmezsiniz amk 1.3 multijetleri.

    --- spoiler ---

    tespitiyle yaran yarış *
  • ilk iki sırayı ferrari alır deyim de tutarsa efsane olayım
  • son hava tahminlerine göre startta ve yarışın ilk yarısında yağmur ihtimali yok.

    yine geçtiğimiz yarışlar gibi son 10 tur yağmur ihtimali %60 !!! diye kara bulutları gösterirler, o ara hamilton 20sn önde olur tabi.

    belki yarışın sonunda biraz attırır yağmur ama ıslak zemin lastiklerine bile geçileceğini sanmıyorum.

    kolay bir hamilton galibiyetiyle haftayı kapatırız.

    hatta haftaya monzayı da kazanır zaten direk iki yarışın da 1. lik kupasını verelim şimdiden, maksat kimse yorulmasın boş yere.
  • bottas'in ilk yarışlar sonrası memurluğa dönmesiyle hamilton un rahatça şampiyonluğa gittiği bir diğer yıl oluyor. bugün de olağanüstü biseyler olmazsa 1.ham 2.ver olur. ricciardo iyi bir gün geçirirse ilk podyum unu yakalayabilir renault ile. bekliyoruz efenim.
  • benim anlamadığım büyük bir kısmı düzlük olduğu için motor gücüne dayalı bir pistte bottas kendi takım arkadaşından nasıl yarım saniye fark yedi? biz hep tvden izliyoruz diye tehlikenin farkında değiliz, sanıyoruz ki pilotlar kaza yapıp ölmekten falan korkmuyorlar hiç. ama bottas eau rouge virajına falan tam gaz girmekten korkmuş olabilir mi acaba? onboard videosunu görmedim. live speed göstermiyorlar zaten. bir de geçen yıl bu pistte anthoine hubert hayatını kaybetmişti. diğer pilotlar da korkmuş olabilir tabi. ama eğer korkmuyorsa ya yine başarılı bir memur olarak işini yapıyor ya da hamilton insan değil!
  • startın ardından la source dönüşünde hamilton'un da içinde bulunduğu bir takım temaslar olmadığı taktirde hamilton'un keyif turlarıyla biteceğini düşündüğüm, potansiyel sıkıcı yarış. yağmur ihtimali de düşük deniyor, çok aksiyon olmaz gibi. spa genel anlamda en sevdiğim pistlerden biri, onun hatrına izlenir. yoksa ferrari'lerin williams ve alpha tauri'lerle çekişmesi çok cezbedici değil.
  • en sevdiğim pistte gerçekleşecek gp.
    pilotlar arabadan inip koşarak yarışsa bile seyir zevki verecek bir pist olduğu için ayrılan 2 saatin hakkını verecek bir yarış olacaktır. yağmur ve kaos da ayrı ayrı etki etse tadından yenmez.
    yarış tahmini: 1. ham 2. ver 3. bot
  • manasız bir şekilde şahsıma daniel ricciardo'nun şansı dönecekmiş gibi hissettiren gp.
  • bütün takımlar geçen seneye göre hızlanırken ferrari gibi bir marka nasıl olur da geçen sene mercedes'in önünde bitirdiği bu pistte ikinci seansa son anda kaldı insan hayret ediyor.

    ayrıca geçen sene düzlükte mercedes'ten iyi dediğimiz ferrari bu sene düzlükte bütün takımlardan yavaş hale geldi. sürpriz olmaz gibi. verstappen biraz zorlar, yağmur gelmezse şayet hamilton kazanır, bottas ikinci olur.

    bir tek düzlük hızı fena olmayan renault üçüncülüğü zorlayabilir. izleyip görelim. biraz rahat tifosilere üzülelim.
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap