• antibiyotik kullanmanin viral hastalıklara karşı herhangi bir faydası yoktur.

    aksine gereksiz antibiyotik kullanimi zararlıdır.

    virus bakteri degildir.
  • çok net tavsiye doktorunuza gidin ve verilen ilacı düzenli kullanarak mümkünse istirahat ile geçirin.
  • 2019-2020 kışında ben dahil çevremdeki herkese bulaşan gribe çözüm önerisi başlıktır. faydalı olur olmaz bilinmez ama ağır geçiyor sözlük.
  • iskelet sistemini mengenede sıkıştırıyor. ateş illa olacak diye bişey yok. 38’i geçmeyebiliyor. ama buna rağmen aşırı halsizlik nedeniyle halüsinasyonlara sebebiyet veriyor. derken 2. günün sabahında mide bulantıları ve kusmalar başlıyor. emedur, metpamid gibi intramüsküler formdaki antiemetikler bile bi boka yaramıyor. illaki kusulacak. sonrasında da ishal başlıyor. halsizlik, bitkinlik eşliğinde süreç devam ediyor.

    ne yapılabilir? dizleriniz, kemikleriniz sızlamaya başladığı, halsizlik çökmeye başladığı anda enfluvir almaya başlayın. su için . deli gibi su tüketin. vitamin suplementleri alın. “yiyen dikilir yemeyen yıkılır” bunu unutmayın, bol proteinli gıda tüketin. ilaç içip kusacaksın. tekrar iç. yine kusarsan yine iç. dinlenmeye bak. halüsinasyonlara aldırma. sonrasında da kimseye anlatma , daşşak geçiyor ibneler. enfluvir 5. güne doğru hastalığı yavaşlatıp durduracak. durdurmazsa, belirtiler artarak devam ederse derhal acile..
  • sabrınız varsa 3-4 hafta bekleyin.
    kendiliğinden geçiyor.
  • lütfen evinizden çıkıp da hastalığı dokunarak, hapşırarak etrafınıza yaymayın. alabiliyorsanız 1-2 gün rapor almak, hem sizin hem de çevrenizdeki herkes için en iyisi.
    rapor da alamıyorsanız lütfen maske kullanın. burun tıkanıklığı için otrivine en iyisi. ayrıca nurofen, katarin tarzı ilaçlar hem tıkanıklığın azalmasında hem de hastalık sürecini kolay geçirmek için rahatlıkla kullanılabilir (tabi laktoz alerjiniz yoksa).
  • (bkz: phytorelief)
    (bkz: imutor)
    (bkz: umca)
    (bkz: zinc)
  • hastaysan ve kendini ilaç içmemeye ve çalışmaya izin almamaya zorluyorsan hiç boşuna kendine eziyet etme arkadaşım. git evine iç çorbanı ilacını sar kafanı yat uyu. düğünde oyna, cenazede ağla, hasta olduğunda yat dinlen..
  • ilaç ile 7 günde istirahat ile bir haftada kurtulabilirsiniz.
  • öksürük, burun tıkanıklığı, halsizlik gibi belirtileri olmayan ama sırt ve bel ağrısından inleten bir salgındır.
    sanki ellerimden ve ayaklarımdan 4 farklı ata bağlayıp deh demişler gibi bel ağrıtır.
    nurofen cold&flu iyi geliyor.
hesabın var mı? giriş yap