• 2020 model 40 tdi quattro a4 araç, bayide 0 km tabi 437.000 lira
    ayni arabanin 2019 modeli ikinci eli 461.000 lira
    piyasa bunun için bu haldedir.
    a4 437.000
    [ikinci el a4 461.000 x'clusıve' 2019 audı a4 2.0 tdı quattro advanced hayalet hatasız ilan no: 784948137 https://www.sahibinden.com/…hatasiz-784948137/detay]

    edit: iki arabada ayni araba sadece koltuk döşeme renkleri farklı.
  • o donanımda, o renkte, o seçenekte araba istiyorsan ve istediğin aracı sana 3 ay sonra verebileceklerini söylüyorlarsa; yeteri kadar paran da varsa, alan arkadaşlar olabilir.
    ben almam, mal mıyım?
  • gümrükte ekstra vergi bindiği için yeni modellerde donanım kısılıyor. söz konusu aracı bilmiyorum ama jeep renegade 2018 modelde park asistanı, ısıtmalı koltuk, direksiyon ve deri paketi sunarken 2020 modellerde bunları türkiye için kaldırmış durumda.

    her zaman yeni model daha üstün değildir.
  • şimdi aşağıda davarın teki yazar, "serbest piyasa bu almayın o zaman gidin sıfır alın kardeşim" sana mı soracağız galerici yamağı ibne.
    2.el oto piyasası fena halde düzensiz ve abartılı fahiş yüksek fiyatlar var. buna acilen resmi otoriteler el atmalı yoksa aracını satanın alanı öptüğü bir piyasa en sonunda patlar herkesin elinde kalır.
  • mal benim, istediğim fiyattan koyarım. almak istemiyorsan almazsın, satmak istiyorsam indirim yapmak zorunda kalırım. fiyat dengeyi bulur. bu iş bu kadar basit, kimse ağlamasın. alan olmasa fiyatlar neden artmaya devam etsin, nasıl bir düzenleme bekliyorsunuz anlamadım. azıcık sahibinden takip eden güncel fiyatlardan araçların peynir ekmek gibi satılmaya devam ettiğine şahit olabilir. denemesi bedava, al favorilere almayı düşüneceğin araçları 1 hafta bekle bakalım kaçı gitti kaçı kaldı.

    resmi otoritelere yakaracaksan 2. el fiyatları için değil, sıfır araçlara bindirdikleri vergiler için yakar. en nihayetinde imam-cemaat korelasyonu diye bir şey var.
  • 2000 model 60 binde ilk sahibiyim opel zafiram var,tramer kaydı senin geçmişinden temiz. şimdi ben bunu poşetliyip allayıp pullayıp 50 bin liralık olan aracı 80 e mi koyayım?

    benden gören adam 77 ye koyacak? onun arkası 75 e koyacak? sahibinden.com dediğimiz site şark kurnazlarının ve tok satıcılarının cirit attığı bir mecra oldu çıktı..

    2020 opel zafira 200 milyar diye benim 2000 model aracım nasıl 80 milyar edecek beyinsiz arkadaşım? arada dile kolay 20 sene var?

    sorsan sıfır araç fiyatı ebele gubele,ee elazığdaki depremden sonra ev fiyatları neden uçtu? sıfır ev fiyatları yüzünden mi? şark kurnazları yüzünden..

    galerici arkadaşlar belli ediyor kendini burada..
  • serbest piyasayı yarıp geçelim diyorsanız buyrun. başında kimlerin bulunduğunu bildiğimiz devlete 2. el piyasasını da teslim edelim, bakalım hem alan hem satan nasıl düdükleniyor, kaç gün içinde yeni sistemden şikayet etmeye başlıyorsunuz inceleyelim.

    işin doğası bu. her zaman böyle oldu. neyine itiraz ediyorsunuz ben hala anlamıyorum. kendi malına ister 80.000 tl de, ister 150.000 tl de. ülkedeki insanların çakal olduğunu bir tek ikinci el piyasasından mı anlıyorsunuz? arz talep kardeşim. bu kadar. itiraz etmeyin, yapacağınz şey basit, almayın. "ama millet alıyor fiyatlar inmiyor" diyorsanız, tekrar arz talep der geçerim. alan oldukça bu sistem böyle gidecektir. haddini aşan bir noktaya geldiğinde zaten şu an almakta olanlar da alamayacak ve konu kapanacak. 3 ay 4 ay sinek avlayan adam arabasının fiyatını diğerleri öyle diye sabit mi tutacak? yoo.

    depremde evini kaybeden insanlara yapılan çakallıkla, otobüse binmeye üşenen adama yapılan çakallığı bir tutmak da ajitasyondan başka bir şey değil. konu 2. el araç piyasası. buyur bir diyeceğin varsa de.
  • adam bine bine değer katmış arabaya. nasıl bir göt varsa demek ki...
  • amk kodunuz ortalığın durumudur. bence 2. elde fiyatlar kasko değeri üzerinden olmalı. (araca yapılan ekstralar hariç)
  • serbest piyasa dedikleri lânet şey bu işte. grip. salgını dolayısıyla millet maske takmaya başladı. 20 liralık maske oldu 80 lira.bir ara deposilin bulunamadı 5 liralık ilaca 50 lira fiyat çeken eczane oldu. bakın bakalım malatya'da ve elazığ'da sağlam ev kiraları kaça çıktı? velhasıl serbest piyasa insanın gözünün yaşına bakmaz.
hesabın var mı? giriş yap