• los angeles lakers ve boston celtics arasında oynayacaktır. celtics kazanır finaller mvpsi jason tatum .
  • la lakers ile boston celtics arasında oynanacaktır. finalde 4-3 ile lakers alacaktır. sene sonu burdayım.
  • sahada olan takımlardan birinin milwaukee bucks olacağı nba final serisi.

    batı'da işler çok karışık. clippers, lakers, rockets, timberwolves, mavericks. birisi kesin finale çıkar demek çok zor. 5 takımında inanılmaz duo'ları var. clippers'ta leonard-george, lakers'ta lebron-davis, rockets'ta harden-westbrook, timberwolves'ta wiggins-towns, mavericks'te doncic-porzingis. gerçekten tarihin en karışık batı konferansı olabilir. merakla play off'ları bekliyoruz.
  • büyük ihtimalle iki los angeles takımından biriyle bucks'ın karşılaşacağı seri olacaktır. lakers çıkarsa kadro derinliği sayesinde bucks kazanır, clippers çıkarsa da şampiyonu giannis'in kritik anlarda ne yapabileceği belirler diye düşünüyorum.
  • geçen sanırım dört senede hep bir cavs ve warriors mücadelesi olarak izlediğimiz finallerdi bunlar, şimdi ikisi de kendi konferanslarının sonuncusu hahahaha. basketbolun en iyi ve zevkli oynandığı zamanlarında yaşıyoruz gerçekten. 2020 nba finali için ben de bucks lakers diyorum. giannis daha %50'sini falan veriyor. lakers ise penisimi kaldırıyor ad olsun james olsun beyaz kel adam (caruso) olsun. özellikle beyaz kel adam kaldırıyor.
  • uzun zaman sonra ilk kez finalistlerin tahmin edilemeyeceği finaller. bundan dolayı playofflar da finaller kadar heyecanlı olacaktır.
  • doğu'nun finalisti herhangi bir sakatlık olmadığı sürece milwakuee bucks kesin. diğer taraftan ise 3 tane şanslı takım var. bunlarda houston, lakers ve clippers. bu takımların dışına kolay kolay çıkılmaz gibime geliyor. utah kağıt üzerinde sezon başı iyiydi ama oynadıkları oyun berbat.
  • sixers ile lakers arasında oynanacaktır ve lakers'ın 4-2 üstünlüğü ile sona erecektir.

    not: sixers olmadı, heat oldu. o da olumlu.
  • dallas'ın da oldukça iddialı olduğu finaldir.
  • sanırım 2 yıldır sixers doğudan çıkacak diye yazdım bu başlıklarda ama onlar bir türlü çıkamadı. şimdi tam vazgeçip sixers çıkmayacak yazacağım ve sixers çıkacak kesin:

    -giannis'in yanına elit ikinci skor opsiyonu çıkaramadan bucks olmaz
    -kawhi sonrası savunmada olmasa da hücumda güç kaybeden raptors olmaz
    -kyrie gidince biraz toparlansalar da al horford'un yerine enes kanter'i getiren celtics olmaz

    geriye bi tek sixers kalıyor. takıma 3. kez güvenmemin sebebi holford'u celtics'ten aşırmaları ve şimdi giannis'e karşı fizik olarak en kalıplı kadro onlarda.

    bununla beraber celtics'i ve brad stevens'ı asla hafife almamak gerektiğini de belirteyim.

    batıysa lakers ve clippers herkesten üstün görünüyorlar ama yıldızları sakatlanırsa şaşırmam. lakers'ta davis zırt pırt sakatlanmasıyla kawhi load managementlarıyla meşhur kesinlikle güvenilmez bunlara.
hesabın var mı? giriş yap