• ricciardo'dan podyum beklediğim yarıştır. pist, renault aracına oldukça uygun. spa ve monza gibi yüksek düzlük hızı gerektiren pistlerde gayet basarılıydılar. pistin temiz tarafından uçarak start alan ricciardo öndeki 3 lüden birinin sıkıntı yasaması halinde podyum şansını yakalayacaktır. hatta biraz daha şansı yaver giderse yarışı bile kazanabilir. iddaada oranı 60. 20 tl atmayı düşünüyorum.
  • verstappen lastik ve temiz tarafta kalkma avantajıyla 1. sırayı alırsa zevkli bir yarış izleriz.

    russel alışık olmadığı bir grid pozisyonundan alışık olmadığı bir arabayla kalkacak. kalkışta sorun yaşaması durumunda dnf olabilir, ama sonuc ne olursa olsun podyumda süpriz birini göreceğiz, başladığı gibi bitse de şaşırtmaz ama umarım öğlen yapılan f2 yarışı gibi zevkli geçer. yarışın zevki verstappen ve russel'a bağlı zaten bottas memur gibi ortalama bir kalkış ortalama bir hızla yarışı bitirir onu geçen olursa 2. veya 3. olmazsa 1. olur, f1 2020 ai gibi adam.
    süpriz tahminim kvyat podyum.
  • türkçe izlemek için link arayanlar, 1 tl'lik bir limiti olan kart ile s sport'un sitesine girip "sporlakal" kodu ile üyelik açabilir. 1 ay boyunca bedava. 1 tl'lik provizyon çekiyor. daha sonra iptal etmeyi unutmayın.
  • hakkında yeterince şakir esprisi yapılan gp. süper bir yarış da olabilir çok sıkıcı bir yarış da olabilir. oval pist, çaylaklar, russell, pistin kısa olması çok ilginç bir yarış olacak.
    yarış tahmini: 1.rus 2. ver 3. lec
  • edit: verstappen ve leclerc yokken favori russell ve çekoydu. mercedes resmen pilotları rezil olmasın diye russell'ın kazanmasına izin vermedi. helal sana çeki, seneye redbulla yakışırsın.

    hayaller leclerc, gerçekler hamilton'ın yokluğunda verstappen olabilir. çok hızlı ve kısa bir pist olduğu için çok fazla kargaşa olacağını ve sürpriz isimlerin de öne çıkabileceğini düşünüyorum.

    not: binotto istifa spor
  • başlıyor, başlamakta olan. tur zamanları çok yakın ve kısa. 2 orta büyüklükte hata yapan tur yiyecek*

    mercedes'in kaybetmesi için bütün şartlar yerine gelmişken, leclerc-perez-max kazasıyla russel'ın kazanmasının önüne geçebilecek bi tek memur kaldı.

    ulan russel'ın yarışını yediniz bottas için. o lastikler de harbiden karıştıysa, neyse... seneye albon'la bottas yarışmaya devam edip de şu perez f1'de yarışamazsa yazık amk

    bi de lastik patladı diyolar çocuğa. ben olsam mercedes garajına tam gaz girmiştim.

    perez ve ocon adına sevindiğimiz, russell adına üzüldüğümüz, leclerc ve verstappen için "lan acaba" dediğimiz, bottas'ın memurluğun ve stroll'un baba parasının ne demek olduğunu bir kez daha kanıtladığı, vettel'in bir tur süresini yine pitte bıraktığı, albon'un gt3'te bile yavaş kalacağını gösterdiği bir yarış oldu. ama ben demiştim mercedes'in kaybetmesi için bütün şartlar hazır diye*
  • yarışın türkiye yayın programı şuradan öğrenilebilir:

    https://twitter.com/…muz/status/1335317545843367939
  • allahın aslanı verstappen'e güvenimin sonsuz olduğu yarış. temennim, verstappen-russel-checo podyumu. böylece checo red bull ihtimalini kuvvetlendirir ve russell 2022'de memuru alt sıralara yollar.

    hadi oğlum max, yap şovunu

    edit: elimi sikeyim
  • memur strikes back! bottas adam deeeeeeelsin...

    full safety car deployed, tur 1.
  • off harika start oldu derken yine ortalık karıştı
hesabın var mı? giriş yap