69 entry daha
  • hamilton herkesi rencide etti.ayıp oldu gerçekten. adeta taşaklarımın ağırlığını çabuk unuttunuz der gibiydi.
  • sozlugun en zevkli basliklari her zaman f1 olmustur. bu baslik da aynen boyle
  • yağmur yağarsa zevkli bir yarış bizi bekliyor.
  • hamilton'u sevmeme nedenim ile djokovic'i sevmeme nedenim benzer sanırım, ikisi de ne kadar başarılı olursa olsun davranışları ile bende ve gördüğüm kadarıyla birçok sporseverde güzel hisler bırakmıyor. yine de bu, gıcık hamilton'un muhtemelen pistteki en iyi pilot olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ben uzun zamandır sıralama turlarında böyle bir fark görmedim (belki vardır, varsa yeşillendirebilirsiniz) ikinci olan verstappen'e 1.2 saniye fark atmış hayvanoğlusu.

    edit: neden mesaj ilk geldiğinde editlememişim bilmiyorum, az önce fark ettim. more i see less i believe nickli yazar sağolsun yakın zamandaki bir örneğini vermişti. kendisine bir de buradan teşekkür etmiş olayım.
    2017, monza, hamilton, yağmurlu hava
  • hamilton elbette cok özel bir pilot ancak burada altindaki mercedes‘in ona verdigi güven unutuluyor.

    mercedes nasil oluyor da bu kadar muazzam bir arac yapabiliyor? formula da yaristigi rakiplerini bu kadar ezebilen, bir cok yarista duble yapabilen, söförüne bas yigidim yagmur camur dinleme diyen bir arac, o güveni sürücü de aliyor elbette. en cok istedigim seylerden biri verstappen gibi sinirlari zorlayan bir pilotun sinirlari asmis olan mercedes araciyla yarismasi. hamilton‘u da saf disi birakir gibime geliyor.
  • klasikleşen yağmurlu macaristan gp gibi olmasını temenni ettiğim yarış. umarım bol bol geçişler ve hamilton’ ın sonuncu olduğu bir yarış izleriz.
    edit: yarışı izleyemeyen arkadaşlar için vodafone faturalı hat kullananlar için vodafone tv 1 yıl ücretsiz ve premier lig ve diğer spor branşlarını yayınlayan s sport kanalı da mevcut.
  • türkiye saati ile 16:10'da başlayacak olan 2020 formula 1 takviminin ikinci yarışı.

    mercedes dışındaki tüm takımlar çekişmeli görünüyor bu sezon. o yüzden 1.lik dışında zevkli bir yarış olacağa benziyor. özellikle sainz'in yeniden podyum kovalaması belki esteban ocon'un da yukarılarda kendine yer araması biraz üst sırayı sıkıştırabilir.

    ayrıca ilk 2'nin mercedes olmaması da heyecanlı. max kalkışta ve ilk virajda liderliği almak için her şeyi yapacak bence. en kötü ihtimalle hamilton drs mesafesini açamazsa max'ın yarış sonuna kadar şansı devam edebilir.
  • verstappen'den bir aksiyon bekliyorum start anında. dünkü sıralama turlarının son anında spin attı, sinirlenmiştir şimdi. ilk viraja girerken hamilton'a bodoslama dalabilir.

    edit : dalmadı.
  • geçen haftaki ilk avusturya yarışından bu yana hafta içi neler oldu diye hatırlamak isterseniz linkteki kayıtta notlarımı anlattım. mercedes redbull ve ferrari harkkında konuştum ve bugün yapılacak olan styrian gp için son gelişmelerden bahsettim.

    spotify

    soundcloud
  • hamiltona ceza meza verip durdurursunuz diyip sitem ediyor bir ergenimiz.fia’nın hamiltona haketse bile ceza veremediğini bilemeyecek kadar formula 1 izlememiş bu fanboyumuz
202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap