• bu nasıl bir hayat oldu anlamıyorum. telefonum bozuldu. 5 ay önce 1700 olan bir telefon şimdi 2700 lira. oyun konsolu bakıyorum 1800 fiyat görüyorum meğer baktığın şey sadece lisanslı bir oyun. konsollar 5000 den başlıyor. arabam yok ancak daha uzun seneler alma şansım yok. microsoft ergonomik mouse almıştım 6 sene önce 140 liraya şimdiki fiyatı 500 tl. biz ne ümit edicez? nasıl mutlu olacağız bu ülkede.asgari ücretle köpek gibi çalış ancak dandik bir telefon bile alama. nasıl bir zaman denk geldik. avrupanın dibinde bu sefalet nedir allah aşkına?
  • ülkemizi bölemeyecekler!
  • bunlar dış güçlerin oyunları eğer siz mouse alıyorsanız dış güçlerin maşası olmuşsunuz demektir.
  • medine fukarası gibi sokaklarda dolaşırken vitrinlerde elektronik eşyaları galerilerde sıfır araçları görüyoruz ama satın almaktan çok bize bakmayı reva görenlere oy vermekten de çekinmiyoruz.
  • bir ben mi tercüme isteyeceğim acaba.
    (bkz: anlaşılmaz başlıklarda bugün)
  • işin kötüsü çoğu ürünün ikinci eline yöneldiğinizde de fiyatların uçuk olması.

    ssd bakıyordum bilgisayarıma. adam 2 sene kullanıp garantisini bitirdiği ssd ye 200 tl fiyat çekiyor. lan zaten sıfırı 250 tl?

    bilgisayar bakıyoruz kuzene, ortalama iş görecek içinde gtx 950 i5 ekran kartı olan 2016 üretimi makineye 3000 den aşağı fiyat çeken yok ikinci elde. o fiyatlara da kesin bir kaç kere düşmüş bir tarafında kronik sorun oluşmuş bir cihaz alırsınız.

    cep telefonu son 3 4 yıldır ayrı bi al sat sektörü haline gelmiş durumda zaten..

    tamam tl değer kaybetti, tamam vergi üzerine vergi yiyoruz biz de farkındayız. ama aga bu nedir?

    işin kötüsü sahibindende şikayetçi olunan birbirine bakıp fiyat yükseltme politikası her alana sıçramış durumda.

    nereye kadar gidecek bakalım..
  • hainlik yapmayın. ayasofya açıldı, gidin namazınızı kılın, ne yapacaksınız telefonu?
  • çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir playstation vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. ertesi gün gittim kendime yeni bir playstation çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
  • ulan fındık alamıyoruz daha arabaya gelene kadar
  • tamam elektronik eşya alamıyorsunuz. tamam araba alamıyorsunuz. tamam et alamıyorsunuz. tamam peynir alamıyorsunuz ama 24 saat ibadet edebileceğin bir ayasofyan var artık. bunu düşün ruhunu doyur. git ayasofyada yeşil halinin üzerinde debelen. avrupalının böyle bir imkânı var mı? yok. işte ülkemizin güzelliği de bu.
hesabın var mı? giriş yap