• o kadar kotu bir turnuva ki gerçekten izlemesi çok zor; anlatan spikerlere aciyorum o seviye yani. tamam sonuçta afrika ulkeleri bunlar, aman aman bir turniva beklemiyorum ama 2 veya 3 tane bile takim yok dise dokunur.

    bazi takimlar iyi futbolculari sebebiyle one çikiyor gibi gorunuyor ama emin olun onlarin da oynadigi bir oyun yok. senenin bu zamani duzenliyorlar turnuvayi ve birçok kulup takimini zora sokuyorlar hem de.

    aferin hakim ziyech'e, kavga etmis hocasiyla ve ulkesinin milli takimina çagrilip bu rezillige katlanmak zorunda kalmiyor. tabii ki her futbolcu kendisini ait hissettigi ulkenin formasini giymek ister ama açin 1-2 maç bakin lutfen ve gorun organizasyonun ultra gereksizligini.

    afrika'yi begenmeme, alt seviye gorme degil bu satirlarim ayrica. bu son turnuvada herhangi bir maçi izleyen kisi ne demek istedigimi gayet iyi anlar. yoksa biz de zamaninda gana'nin, kamerun'un veya nijerya'nin hastasiydik donemine gore.
  • 9 ocak-6 şubat 2022 tarihleri arasında kamerun'da düzenlenecek olan organizasyon... 2019'da afrika uluslar kupası -önceki turnuvaların aksine- yaz aylarında düzenlenmişti ve avrupa kulüpleri sezon içinde afrikalı oyuncularından mahrum kalmamıştı bu nedenle ancak bu turnuvanın yaz aylarındaki aşırı sıcaklar nedeniyle tekrar kış ayına çekildiği açıklandı. bu nedenle avrupa takımları yine afrikalı oyuncularından bir süreliğine mahrum kalacaklar.
  • fildişi sahili ülkesinde düzenlenecek futbol organizasyonu.
  • kamerunda düzenleneceği duyurulmuş organizasyon.
hesabın var mı? giriş yap