• geçtiğimiz yıl biletleri ucuza satışa sunma sebeplerinin, yarışın seyircisiz yapılacağını bildikleri için sadece sempati toplamak ve ilgi yoklaması yapmak amacıyla olduğunu ispatlar nitelikte olmuş bu fiyatlar. nasıl da şov yapıyorlardı değil mi basın toplantılarında?

    biletlere zam gelmesi doğaldır fakat böylesine bir zam tek kelimeyle fırsatçılıktır. açık alan tribününe 300 lira vereceğinize beleş tepe bulun veya evde tv yayınından izleyin çok daha mantıklı.
  • çok kararsız bırakan fiyatlardır. belli ki turist miktarını hesaba katarak fiyatlandırmışlar.

    çok gitmek istiyordum kalacak yer vs herşeyi ayarladım ama değmeyecek paraya izlemek istemiyorum. enayi yerine konmak mantıklı gelmiyor.

    bu arada bu tribünlerin karşısında ekranlar oluyor değil mi? sadece virajı izlemiyoruz amk.
  • anasının amı ali sami, açık alana 300 tl ne demek, şaka mı bu ? bir arkadaş çok güzel özetlemiş, silver 7 tribünü için, hangi ülkede bir yarış bileti ücreti, asgari ücretin yarısı kadar diye. sanıyorum ki sadece türkiye'de :))
  • 12 temmuz 2021 tarihinde biletix'den satışa çıkacak olan bilet fiyatlarıdır.gitmeyi planlıyordum amk bu fiyatlar ne lan.

    https://twitter.com/…tatus/1414154158647779329?s=21
  • bu fiyatları görüp gidenlerin ben amk. yabancı için çerez parası niteliğinde olan fiyatlar bizim için 1-2 aylık maaşa denk geliyor.
  • bir de f1 ile uzun dönemlik anlaşma yapmak istiyorlar. bu fiyatlarla yine bos kalır tribünler. ben turistlerin de akın akın geleceğini sanmıyorum.
    türkiyede f1’e ilgi yok, tribünler dolmuyor diye takvime girmedik uzun süre ama bunun nedeni fiyatlardı yine.
    gelecek sene takvime girmezsek nedeni bu fiyatlar olacak yine..
  • formula 1 izleyeceksiniz arkadaşlar. ne bekliyordunuz? gene 90 liraya bilet almayı mı? geçen seneki fiyat düşüklüğünün sebebi formula 1 yönetiminin yarışlar yapılsın da ne olursa olsun düşüncesiyle pist yönetimlerine fiyat konusunda kolaylık sağlamasından kaynaklanıyordu. bu sene ise parayı veren düdüğü çalar düşüncesi ile hareket ettiler ve fiyatlar ortada. bunu öngörememiş olmak sizin hatanız.
  • türkiye gp ama organizasyonun türklerle alakası yok. fiyat politikası tamamen turistlere yönelik. adamlar yurtdışından gelir izler biz de evden izleriz artık.
  • herhalde çok tepki geldi diye instagramda yorumları da kapatmışlar. geçen seneki fiyatların 3 katından fazla olan kategori bile var.
  • şehir dışından gelmeyi planlayan şahsımın elendiği bilet fiyatlarıdır. gidecek arkadaşlara başarılar.

    ek: geçen sene seyircisiz olacağını bildikleri için şov yapıp 90 tl'ye bilet satıyorlardı. ulan yatacak yeriniz yok.
hesabın var mı? giriş yap