• üst edit; başlık altına yazılanları hayretle okuyorum. tartışma, ikna etme kültürü yok. yok şöyle yendik yok böyle koyduk. olm ergenmisiniz siz? sen oynamadan sana 3 puan veriyorlar. önceki maçlar ise geçerli diyorlar. var mı bunun bir örneği? uzay takımıysanız play off maçlarınıda kazanırsınız. niye böyle abuk subuk tepkiler veriyorsunuz.

    başlık kimin daha iyi takım olduğu ile alakalı değildir. başlık adalet temalıdır. tff deprem nedeniyle ligden çekilen takımların tüm maçlarını geçersiz saymalı ya da her müsabakalarında rakibe 3 puan vermeliydi. bunu yapmayan tff şampiyonluk yarışınıda etkilemiştir. play off bu sebepten yapılmalıdır.

    olması gerekendir.
    ilk 4 takımın kendi aralarında oynayarak sezonun şampiyonu belirlenmelidir.
    deprem sonrası antep ve hatay'ın ligden çekilmesi ile lig sıralaması etkilenmiştir. tff bu iki takım ile oynamamış her takıma 3 puan vereceğini açıklamış, eski müsabakaların ise skorları iptal edilmemiştir.

    bu karar ile beşiktaş 18 deplasman oynayarak sezonu tamamlayacak, galatasaray ise 16 deplasman maçı ile sezonu tamamlayacaktır.

    edit; deplasman maç sayıları düzeltildi.
  • haklı hezeyandır. fikstür yayınlanırken depremin olacağını tahmin etmeleri gerekiyordu.
  • hadi siktirin gidin kendi aranızda onayın. orada da yensek bu sefer de yazı tura atılsın dersiniz. ne yavşak insanlarsınız siz.
  • yanlış nick almışsın, atyarrağı olmalıymış o nick
  • atkestanesi olan nickini atkafası olarak değiştirilmesi gereken adamın açtığı konu.
  • ne güzel iş, millet 19 deplasman, masrafları, yorgunluğu, puan kayıpları. şampiyon olmaya en yakın aday 17 deplasman + 2 deplasman hiç oynamadan yolculuk etmeden masraf etmeden +6 puan cepte. böyle deplasmana can kurban. bari içerideki maçları da evden oynayın.
  • hırsızlar ülkesinde bunu talep etmek ne kadar da yüz kızartmayıcı bir eylem. kimin gücü kime yeterse onun malına, mülküne çökmeye, emeğini çalmaya çabalıyor. gs bu kadar yatırım yapmış, bu kadar emek vermiş, rakiplerini eze eze yenmiş; adam götünü yaya yaya onun elinden (ç)almak istiyor hak etmediği şampiyonluğu ve olası şampiyonlar ligi'ni. ülkede hukuk olsa, bunlar bu kadar kolay kolay böyle şeyler talep edebilirler miydi? biliyorlar ki herkes bir punduna getirip kendi dişine uygun kemik kapabilir bu kaotik, hukuksuz, çıkar kumkuması kokuşmuş düzenden.
  • 1 değil 2 play-off'da set etseniz yine alır kupayı geçeriz.
    hala anlamadınız mı? kupanın bir ucunu tuttu artık 118 yıllık çınar bu saatten sonra bırakır mı sizce?
    kim bize karsı ezilmeden yenildi ki bu sene?
    yenilmelere doyamadığınız sene.

    not:aşkınolayımspor
  • her sene aynı terane. uzay takımlarınız dibi boyladı tabi. hepsinin eline verdi galatasaray yine bu sene. play off gelse de kurtarmaz sizi. play off gelince de verdi çünkü galatasaray elinize her türlü kaybedensiniz.
    ağlamayın artık efendi gibi kabullenin işte. bağırın ulan en büyük galatasaray!
  • jorge jesus'u saymazsak beşiktaş'ın play-off önerisine daha fb ve gs kabul etmiyor, bizimkiler hayal alemine dalıyor.
hesabın var mı? giriş yap