2022 pasaport krizi
-
annemler için başvurduk, 3 ay oldu üç aayyyyy! insaf be! bu gecikmemin sebebi gerçekten daha az ücret ödendiği içinse var ya, siz yetkililerin yatacak yeri yok. parasında da değildik halbuki, böyle olacağını bilseydik 2023’ü bekler paşa paşa zamlı ücreti öder, pasaportumuzu da çoktan almış olurduk.
-
aralık'ta başvurdum hala bekliyorum.geçen ay başvuran arkadaşımın pasaportu geldi ama
-
26 aralık'ta küçük bir ilçe nüfus müdürlüğünden başvurduğum pasaport 27 mart'ta geldi. tam tamına üç ay.
emeği geçen herkese teşekkürler. bu kadar kısa sürede nasıl gelir? -
parası bol olanların sorunu.
-
1 hafta önce başvuru yapmıştım bugün geldi. sevgili yazarlar, devleti yönetenler her gün "acaba bunlara nerden soksak ?" diye kara kara düşünürken aralıkta yapılan başvurulara edecekleri muammeleyi tahmin etmeliydiniz.
-
aldım da bu ekonomik ve ruhsal çöküntü de bir yere gidebilir miyim bilemiyorum.
-
başvurduktan sonra ah'lar vah'lar etmek yerine başvuru sırasında aciliyet belirtilebilirdi.
bu yöntem işe yaradı mı bilmiyorum ama 16 aralık'ta başvurduğum pasaport 23 aralık'ta elimdeydi. şansa yaşıyoruz vallahi. -
en son 3 yıl önce 10 yıllık pasaport almıştım. gişelerden başvurdum. ardından arkadaki matbaa kısmından 3 saat sonra aldım. aynı gün bile değil. bir kahve içip oyalanıp birkaç saat içinde almıştım. şimdi bunları okuyunca insan üzülüyor.
-
adam parası bol olanların sorunu demiş.
o öyle değil kardeşim, sen fazla fakirsin.
normal insanlara zengin muamelesi yapıp ötekileştirmeye enerji tüketeceğine, “ben nasıl bu kadar fakir oldum, buna kim sebep oldu?” konusuna kafa yorup, enerjini buradaki sorumluya yönlendirebilirsin.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap