• önce bilim-teknik haberleri (sadece bir haber)
    *sayın seyirciler ünlü türk doktoru mehmet öz'ün bill clinton'a 2000 yılında yaptığı ameliyatın yankıları hala sürüyor. (o aradaki 50 yılda başka hiçbir gelişme yok)

    magazin haberleri (olmazsa olmaz)
    *imparator ibrahim tatlıses yeni kaseti şampi şampi'nin tanıtımını yaptığı basın toplantısında gazetecilere mangal ziyafeti verdi. ibo'nun yeni çıkan elektronik mangallardaki hüneri de gözlerden kaçmadı. imparator benim sesim ondan güzel diyen tırtcan kibirli'ye de saygı duyuyorum karşılığını verdi. tırtcan kibirli'nin 1 hafta içinde topuğundan vurulması bekleniyor.

    *ünlü bedduacı ismail yk'nın torunu kerimcan yk yeni kasedi zehir zıkkım olsunla bu yaza damgası vuracağını söyledi.

    *ünlü yazar hıncal uluç kendisine sorulan bir soruya ilk defa bilmiyorum, cevap veremiyeceğim diyerek tüm türkiyede şok etkisi yarattı. neden böyle bişey yaptığı bilinmeyen hınçal uluç daha sonra basın toplantısı yapacam dedi.

    *bu liste böyle uzar gider de yer yok sayın seyirciler....

    güncel haberler
    *ülkemizde bugün meydana gelen uçak kazalarında 25 kişi öldü, 40'tan fazla yaralı var. malatya istanbul seferini yapan 213 sefer sayılı uçak edirne-kars seferini yapan 563 nolu uçakla ankarada hatalı sollama sonucu çarpıştı. karakutu arama çalışmaları devam ediyor. pilotlardan birinin 150 promil alkollü olduğu ve kaza esnasında uyuduğu tespit edildi.

    spor haberleri
    *tüm dünya ülkelerinin uzaya gitmesi sonucu dünyada yalnız kalan milli takımımız ilk kez tek ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek dünya kupası için hazırlıklarını sürdüyor. milli takımlar sorumlusu ersun terim: inşallah kendimizi yenip bu sene favori olduğumuz kupayı müzemize götüreceğiz dedi.

    *fenerbahçe başkanı aziz yıldırım 62. geleneksel istifa töreninde gazetecilerle bir araya geldi. aziz yıldırım: bu sefer kesin bırakıyovum, bunun dönüşü yok dedi. kendisine sayın başkan bu kaçıncı diye soran muhabirimize ise: eğer fenevbahçe kulubü ihtiyaç duyarsa geri dönevim dedi. yıldırımın en geç yarın görevine dönmesi bekleniyor.

    devamı gelecek sayın seyirciler bekleyin ..
  • iyi akşamlar sayın seyirciler. türkiye sonunda ileri demokrasiye geçmeyi başardı. artık ülkemizde ileri demokrasi var. konuyla ilgili açıklamalarda bulunan devlet bakanı ve başbakan yardımcısı: türkiye demokratikleşme anlamında ekşi sözlüğü kapatarak çok büyük bir mesafe katetti dedi. 35 yıldır uğraşıyoruz sonunda başardık diye sözlerini sürdüren bakan, bugünden itibaren herkes yatağında rahat uyusun, ekşiyi kapatarak çok büyük sorunu hallettik diye konuştu. yepyeni demokratik gelişmelerle karşınızda olmak dileğiyle, iyi akşamlar.

    zamanın ötesinden gelen edit: (bkz: ironi)
  • fenerbahçe bu sene türkiye kupası konusunda çok iddialı. kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendiren fenerbahçe'nin gruplardan çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.
  • "acun'un yeni dans yarışmasına katılan üç yeni nesil android izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı."
  • ülke olarak ne kadar övünsek az sayın seyirciler. hükümet guiness rekorlar kitabına girmek için başvuru yaptı. çünkü gün itibariyle gözaltındaki gazeteci sayısı 54675 oldu ve daha önce bize ait olan rekoru güncellemiş olduk.
  • bütün enrtyleri okumadım var mı bilmiyorum ama
    "jüpiterden gelen turiste tecavüz eden kamyoncu evrenler arası adliye mahkemesi tarafından marsta zorunlu kamu hizmeti cezası 5 yıl süreyle uygun görüldü"

    "sabri sabrii sabrii ve gool!! gözlerim yaşlarla doldu"
  • avrupa birliğiyle kesin üyelik müzakereleri başladı.
  • -flaş flaş flaş!.. en son aldığımız habere göre avrupa birliği dağıtıldı!

    (bkz: #18840570)
  • "acun ılıcalı yeni bir yarışma programı ile tekrar aramızda."
  • ''yeni ötv zam oranını hesaplayabilen liseli ahmet, tübitak matematik ödülüne layık görüldü''
hesabın var mı? giriş yap