• kadinlar başörtülerini meydanda yakiyorlar. darisi diğer orta doğu ülkelerinin başina.
  • iran'da rejim karşıtları belli aralıklarla ayaklanır. her defasında da sert şekilde bastırılır. çaresiz ve kötü bir döngü içindeler. ama en azından arada cesaretlerini toplayıp meydana çıkabiliyorlar.
  • adamlar medeniyeti getirmek için devrim yapıyorlar. bizde tam tersi medeniyeti devirmek için devrim yapıyoruz.

    2 yıla kalmaz türk pasaportu ile iran'a vize almak zorunda kalırız.
  • bi sikim olmaz, iranlı muhalifler kadar pısırık başka bir topluluk yok, o zulüm altında yaşamaktansa direnerek ölmeyi tercih ederim. bunların hiçbişey yaptığı yok anca içlerinden biri ölünce olay çıkarıyorlar.. 3 güne mollalar bastırır , hep böyle olmuştur. mollalar olayların biraz yatışmasını bekler sonra da dozu biraz daha artırırlar. şimdiden geçmiş olsun
  • devrim olsun medeniyet gelsin herkes ister ama ikinci bir suriye vakası olursa oturup gün sayarız bir sonraki patlak biz de olur.
  • batinin, ve batinin urettigi yapay zeka tabanli sosyal medyanin gaziyla daha cok iranli can verir amk.

    onlar can verirken de amanda'si, rachel'i "#istandwithiranianwomen" hashtag'i atar. sonra en favori kahvalti mekanina gidip brunch'ini yer. tinder'da takilir falan filan.
  • bazı ülkelere yapışmış örümcek beyinli yöneticilerin artık devrilmesi gerekiyor. 2022 yılında insanların yaşadıklarına bak. birisi ülkesini savaşa sürükler. birisi vatandaşıyla tşk geçer. biri şeriatı dayatır. biri nefes aldırmaz. 2022 yılında olduğuma inanmıyorum bazen
  • tamam özgürlük arayışınızı sonuna kadar destekliyoruz ama yeni bir mülteci akını da olmasın yeter artık. olursa zaten her zamanki gibi yobazlar bize gelir özgürlükçüler orada kalır çok iyi biliyoruz artık.
  • her yıl rutin bir şekilde çıkan olaylardan biridir. hatta olayların gelişimi sırasıyla:

    1. protestolar
    2. polis müdahalesi
    3. müdahale sonucu ölenler ve yaralananlar
    4. abd ve rusya'nın karşılıklı açıklamaları
    5. molla rejimi yanlılarının destek mitingi yapması
    6. kapanış
  • mollaların 50 yıl önce şeriatı getirirken vicdansız olmasını göstermesi.

    bu dinciler o konuma gelebilmek için kendi vatandaşı 2 milyon kişiyi öldürdü. 2 -4 yıl arası kapalı kalan üniversiteler oldu. milyonlarca kişiyi tutukladı , işkence yaptı. kayıplar da cabası. şimdi gaz alma dönemi, biraz izin verip daha sonra hepsinden hesap soracaklar. ola ki olaylar büyüdü koltuk için kendi vatandaşlarını rahatlıkla öldürebilecek bir yapıya sahipler. mollaların demokratik bir rejimde kazanma şansları yok. bunu biliyorlar. 50 yılda kanser gibi bütün ülkeyi sardıkları için yönetimi bırakmamak her şeyi yaparlar.
hesabın var mı? giriş yap