• cnn ınstagram linki üzerinden gördüğüm kaza.

    yorumlarda çokça emniyet şeridini kullanmalıydı yazılmış.
    yolu uzatmalıydı. her gün bu hareketi emniyet şeridinde yapmaya çalışan insanları görüyorum. başlığı da bu yüzden açmak istedim. emniyet şeridinin böyle bir kullanım amacı yok. yolu uzatın. ne kendi hayatinizi ne de baskasinin hayatını bu şekilde 3kurus benzin parası için riske atacak hareketlere girmeyin.
  • eğer hayattaysa otomobil sürücüsü cinayete teşebbüsten yargılanmalıdır.

    ufacık motosikletin emiyet şeridinden gitmesini dert edeceğinize biraz da bu hayvanlara ses çıkartın. öncelikle bir otomobil sürücüsü olarak yüksek hızlı otoyollarda o kadar sık görüyorum ki bu salaklardan. risk algısı sıfır, çevre farkındalığı sıfır, gerizekalılık had safhada.. adamlar ya da kadınlar o kadar ama o kadar umursamaz bir şekilde yapıyorlar ki bunu o kadar eminler ki başlarına hiçbir şey gelmeyeceğinden.

    bu yine geri geri geliyor, yüksek hızlı otobanda aracı ters çevirip tersten gidenler var. yürü git en fazla 2 km ötede sapak vardır zaten.
  • kamyonun gavura vurur gibi vurduğu kaza.
  • üstelik ibb'de şoförmüş kazada vefat eden (direksiyondaki mi acaba?)

    şu durumda insanların aklına bile gelmemeli geri geri gelmek, ne emniyet şeridi ne başka şerit. tarla değil off road değil, bu yolları geri dönülemez geri gidilemez mecbur kalmadıkça şerit değiştirilemez sabit raylar gibi zihne işlemek lazım.
  • şoför büyük bir hata yapmış ve bedeli ağır olmuş. asla geri gitmeyeceksin otoyolda.
  • olayın ibb şoförüyle ilgisinin anlaşılmadığı bir haberle verilmiş kazadır. ancak otobanda geri geri giden ve tırın arkadan çarpmasına neden olan arkadaş yaşıyorsa şayet ömür boyu trafikten men edilerek büyük bir ceza alması gerekir. şayet öldüyse de bu kadar büyük bir hatanın bedelini canıyla ödemiş demektir. inanılmaz gerçekten...

    edit: trafik suçunu işleyen kişinin ibb şoförü olduğunu ben de tahmin ettim ancak haber dili çok belirsizdi o yüzden eleştiride bulundum. yeşillendirenler sağolun!
  • (bkz: doğal seleksiyon)

    başka türlü açıklanamaz.
  • muhtemelen erkek kadına geri yaptırdı. çünkü çok da seri değil.
  • böyle birkaç saniye süren kazalarda bir süre sonra şoförün aklının da tutulduğunu düşünüyorum, geri gelmeye çalışıyor, belki emniyet şeridine geçecek ama muhtemelen panikle hareketleri iyice karıştırmış olabilir. birkaç milisaniyen kalıyor, hamle yaptın yaptın yoksa panik oluyor. arabayı tam arka sağa kır bari hızlıca, o bile yok, ortada kalakalmış en son.

    en kötü şey kararsızlık trafikte, geri geri gelme olayı zaten facia, ikisi de birleşince maalesef kaçınılmaz olmuş kaza. ders olur mu başka insanlara diyeceğim ama sanmıyorum, halkımız kolay yoldan, çakallık yaparak riskli de olsa kar elde etmeyi meziyet zannediyor.
  • kendi yolunda giden tır şoförünün suçlu olduğunu yazan arkadaşlar olmuş.
    bak sen geri geri giden araba suçsuz tabi, otoyolda geri gitmek kadar doğal olan ne olabilir değil mi.
    o trafikte önündeki aracında ileri doğru gidiyor olması gerekir, geri geldiğini nereden anlayacak arkadan gelen, o bir kaç saniyelik sürede geri lambasınımı görecek, kaldı ki yanıp yanmadığı bile belli değil.
    t, kendi yolunda sağdan sağdan ilerleyen suçsuz bir ağır vasıta aracın başına gelen elim olay.
hesabın var mı? giriş yap