• edit: arkadaşlar mecbur kalmasam ben de kullanmam ama bulunduğum yerde uydunet türkcell fiber gibi hizmetler yok

    öncelikle merhaba

    rezalet diye düşünüyorum ama sizin de düşüncelerinizi merak ettim.

    konu kısaca şöyle

    1 yıldır kullandığım türk telekom intenet hizmetini ilk evimde fiber olarak kullandım. ardından taşındıktan sonra hiper internet hizmetine taşıdım. ardından sürekli arayıp internet hızınızı arttıralım diyerek taciz telefonları başladı.
    başta direndim ama ardından belki 4k film izlerim diye kabul edip 12 olan internet hızımı 20 mbps ye yükselttim.
    1 gün sonra talebiniz tamamlandı diye mesaj geldi. kontorlü yaptığımda hala 12 mbps hız alıyorum.

    durumu kontrol için aradım türk telekomu dediler modem müşteri hizmetlerini arayın. kapattım aradım kendi logosu olan zyxel modem müşteri hizmetlerini. şunu yapın bunu yapın vs vs. hepsini yaptım. kablolu bağlantım var bu arada.

    ardından tekrar aradım türk telekomu. diyorlar ki biz kontrol ettik sıkıntı evinizde. ama dedim modemde sıkıntı yok gelip siz kurdunuz eve 35 mbps e kadar hız verebileceğinizi söylediniz. olabilir problem bizde değil deyip çıkıyorlar.
    twitter a yazdım aradılar biz kontrolü yaptık. altyapı normal sizin evde problem var. ben de diyorum ki siz bana bu hızı vereceğinizi taahhüt ettiniz . gelip kontrolü yapın eğer yine kablolama vs sıkıntı ben yaptırıcam diyorum. yok arkadaşların inadı inat. biz ekip gönderemeyiz diyorlar.

    asıl olay burda

    e şimdi napıcaz diyorum

    size elit ( bakın elit diyorum bunu türk telekom diyor) türk telekom ekibi yönlendirelim.. onlar gelip baksınlar. bunun ücreti de 50 tl.. arkadaşlar 50 tl değil mesele. beni sürekli arayıp taciz eden tt şimdi bana bir ekip göndermiyorlar.

    inat ettim o ekip buraya gelip bu arızayı çözecekler.
  • bu hizmeti araştırıp gidip kendin abone olsan rezalet,

    reklamını yapıp telefon ile taciz ederek sattıktan sonra hizmeti veremeyip arkasında durmamak duble rezalet.

    hoş, ttnet denildiği zaman rezalet konusu zaman ve yer kavramlarından bağımsız hale gelebiliyor, henüz iyi bir hizmetlerine denk gelmedim şahsen.

    hele bir yazlık internetini kullanıyoruz 3 aylık, aman diyeyim.
  • sadece kendimin gördüğü "türk telekom'dan tatlı süprizler"i başlığında yazdığım ve abonesi olduğum firmanın şaşırtmayan rezaletidir. abonesi olduğum yıllardan beri yaşadıklarımı yazsam inanın 20-30 sayfalık ince bir fasikül çıkarırım.

    internet hız problemi,
    internet kopmaları,
    anlık arızalar vb. sebeplerle ne zaman ararsanız arayın çağrı merkezinden alacağınız cevap sistemlerde sorun görünmediği, sorunun iç tesisatta olduğu yönünde olacaktır. o yüzden taahhütler dolduğu gün, pahalı ya da yavaş demeden buraya ait olan herşeyi değiştireceğim.

    buarada benim yaşadığım başlığın tam hali:
    “türk telekom’un kullanıcılarına yaptığı tatlı süprizler” olacaktı.

    benim yaptığım gibi pahalı diyerek, yazılanların gazına gelerek bir hata ile operatör değiştirip turkcell’i bırakıp vodafone dururken türk telekom’a geldiyseniz sevilmeye hazır olun. operatör müşterilerini öyle çok seviyorki ona her zaman küçük süprizler yapmaktan geri kalmıyor.

    1 senede %50 zam gelen tarifeniz, cümleler arası söylediklerini anlamayıp taahhütünüz varken zamlı tarifeden onu bozup yenilemeleri gibi tatlı süprizler yanında daha büyükleri var. mesala;
    internetiniz mi bitti?
    ek internet mi istiyorsunuz?
    çok kolay! hemde süprizlerle!
    arıyorsunuz ve ek interneti tanımlıyorlar. orada yazan “aylık” ibaresine aldanıp 1 ay kullanacağım sanırken fatura kesim tarihinize 4 gün kaldığı için paketi sadece 4 gün kullanabileceğinizi öğreniyorsunuz.
    üstüne aylık diyerek aldığınız paketin, siz iptal edene kadar her ay tanımlandığını öğreniyorsunuz.
    o yüzden bu operatörde süprizler bitmez. ne duruyorsunuz sizde gelin!
  • haksizliktir ama rezalet degildir
hesabın var mı? giriş yap