• cocuklara plastik top al. futbol topuyla oynamak yasak de.
  • ebeveynlerine söyleyebilirsin, magandalık yapmaya gerek yok.
  • biz küçükken böyle ibnetorlara az sövmezdik.

    mk bir empati kur bakim. görmüyor musun çocuğun durduğu yer kale. korkuluk direkleri, kale vazifesini yerine getiren en uygun nokta görsellerde gördüğüm kadarıyla. ve topun dışarı kaçma ihtimali en az olan yer. korkuluğun en yüksek olduğu yer seçilmiş. gayet profesyonelce bir seçim.

    o diğer gösterdiğin yerde top üstten dakka başı dışarı kaçar. onunla mı uğraşsın çocuklar. birde kaleye olan mesafe çok yakın, çok elverişsiz.

    ben olsam ben de çocukların oynadığı yerde oynarım.
  • iki tane çikolata alıp onlarla güzelce abi gibi konuşsanız biraz daha insancıl olurdu.
  • ben olsam inip kaleye geçerdim, sonrasında dayak yenilmesi gerekiyorsa onu da ben yerdim.
  • evinden taşın.ben öyle yaptım kurtuldum.11 yıllık eziyetin ardından.döversen kimse çocukların ne yaptığını sorgulamaz sen kötü olursun.
  • senin ben arabana sokayım. ne değer verdiniz şu soktuğumun demir parçalarına. kırılsın ulan kırılsın.

    eski evimde bahçede kale direği yapıyordum arabamı. kaç tane silecek kırdıkar ama canları sağolsun. zaten göt kadar yere sıkıştı kaldı çocuklar bırakında oynasınlar ulan.

    birisi benim çocuğuma bunu yapsın yemin ederim ibretlik döverim onu.

    kendisine sorsan hiç zarar vermemiştie çocukken bir şeylere.

    edit: izmitliymiş birde iki kere utandım bir izmitli ve kocaelisporlu olarak.

    edit2: ne cimri adamlarsınız. benim arka sileceği tam 3 kere kırdılar. bir kerede sol ön çamurluğa bisikletle düştü çizdi. satarken alıcı takılmadı bile. daha 2 yaşında golf hemde. 35.000 km de. demir yığını işte ne olmuş çizilmişse. yolda da sürmeyin yerden taş falan seker sizin arabanıza. arka sileceğin kırılınca 50 liraya kuvvetli yapıştırıcı al yapıştır. ben öyle yaptım taş gibide çalıştı.
  • orda oynama nedenleri duvarın oluşu. çocuk topa vuruyor, top duvardan geri sekip tekrardan kendine geliyor. ikinci görseldeki yerde oynasalar top sürekli ileri doğru gidecek. yan duvarı da kullanamazlar çünkü alan dar olur. anlamıyorum sizi hiç mi çocuk olmadınız? hiç mi sokakta top oynamadınız? şimdiki çocukların ellerinde hep tablet, telefon var. bu dönemde bu çocukların dışarda top oynuyor oluşuna saygı duymanız gerekirken "çocukları döveceğim" demeniz sizin kalitenizin ne kadar düşük olduğunu belli ediyor. gücünüz çocuklara mı yetiyor? zaten sizin gibiler klavye delikanlılığından öteye geçemez. komşunuz yukarda ses çıkarsa pısırıklığınızdan gıgınız çıkmaz gelip burda boş yapıyorsunuz. siz hiç birşey yapamazsınız ve umarım top arabanızın aynasına gelir.
  • ya aslında ben de çok gıcığım bu sokakta top oynayan veletlere ama fotodaki küçük çocuğun tipine, duruşuna bi baksanıza yaa… kesin toptan korkup kaçıyordur, kıyılır mı şu sabiye hiç? tam yakalayıp ısırmalık!
hesabın var mı? giriş yap