• sanırım avni aker stadı'nda oynanacak son lig maçıdır..
  • avni aker stadı'nda oynanacak son lig maçı ve antalyaspor bugüne kadar avni aker'de hiç kazanamamış. eto'o sakatlığı nedeniyle oynamayacak ama inşallah ilk ve son galibiyetimizi alıp bu stadı kapatacağız. geçen sezon 7-0 kazanmıştık bu trabzonspor'un daha saldırgan oynamasına yol açabilir.
  • puan durumuna ve fikstüre şöyle bir bakınca trabzonspor'un rakibine ve kadro durumuna bakmaksızın ne yapıp edip kazanması gereken maç. bu maçtan alınacak bir üç puan çok önemli ama bence o üç puan da bugün çok zor. zira ersun hoca ile trabzonspor'un favori olduğu, en azından kendisini favori sandığı bu ve benzeri maçları kazanması tamamen tesadüflere kalmış. hani takım olma yolunda olumlu sinyaller verilmedi değil son haftalarda; en azından istanbul'da kazanılan galatasaray ve mete kalkavan'la kaybedilen beşiktaş maçlarında ümitlendi bir çok taraftar ama bence yolun, hem de yanlış bir yolun çok daha başında bu ekip. umarım ben yanılıyorumdur, umarım kazasız belasız aşılır bu çileli yollar.

    yol demişken bu akşam bir moladan çıkıyoruz, araya giren milli maçlar ve bu şekildeki molalar/aralar da bizim takıma iyi gelmiyor genelde. hani bu sefer terim'in kafasını çeldiği oyuncu olmuş mudur milli takım kampında bilmiyorum ama onur da, okay da milli maç kadrosundan çıkarılmışlardı çeşitli sebeplerle, o yüzden kafam rahat. bu arada bu maçtan önce mehmet ekici'nin devre arası sözleşme yenileme için maç sonrası menajeriyle görüşme muhabbetleri döndü kaç gündür, en son anlaşıldı görüşmeler için dendi. genelde böyle konuların insanların ağzında sakız olması da her zaman camiaya ve oyunculara zarar vermiştir. bakalım, görelim.

    ayrıca avni aker'deki son maç filan deniliyor ama bana sanki akyazı'da bir aksilikler olur ve bu efsane stadyumda bir süre daha maçlar oynanırmış gibi geliyor ama bakalım hayırlısı. son maç ise de, umarım bu futbol mabedinin şanına yaraşır bir oyun ve final olur.
  • trabzonspor'un sahaya;

    onur kıvrak
    zeki yavru
    mustafa yumlu
    jan durica
    mustafa akbaş
    okay yokuşlu
    ogenyi onazi
    mehmet ekici
    matus bero
    yusuf erdoğan
    damdoy

    ilk 11'i ile çıkacağı karşılaşma..

    uğur demirok kart cezalısı, castillo ise bir kaç dakika önce gelen habere göre son idmanda tekrar sakatlanmış ve 18 kişilik kadroda da yok..

    inşallah kazanırız..
  • o nasıl gol la ....hayretler içindeyim...
  • trabzonspor'un yine amaçsız, ne yaptığını bilmeyen bir oyunla dan dun pozisyonlar aradığı ve ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı bir maç.

    sahada iyi bir mücadele var, hırslı iki takım oyuncuları da. sonuçta maçla ilgili çok şey söylenebilir, gereksiz sertlikler ile ilgili de, berbat yönetimlerine alıştığımız hakemler, sahadaki oyuncular ve kadro seçimi ile ilgili de; ama ben trabzonspor'un zavallı ve akıl yoksunu oyununa, daha doğrusu olmayan oyun planına takılıyorum ve daha fazla bir şey demek istemiyorum bu maç ile ilgili.

    geçmişler olsun, ersun ile adım adım kümeye...

    edit: bu arada yusuf'un verilmeyen golünde kaleciye teması var mıydı, yoksa kaleci spastiklik mi yaptı? verdikleri açından ben anlamadım!

    bu arada açı demişken, digiturk'te ciddi anlamda bir problem var. son haftalarda bir çok maçta görüyorum, dün fb gs maçı da dahil ; kameramanlar kimi zaman topu takip edemiyor, tekrar verilen pozisyonlar alakasız açılardan tekrarlanıyor. kritik pozisyonlar tekrar bile edilmez iken, alakasız pozisyonlar da lüzumsuz yere tekrar tekrar gösteriliyor. herhalde maaşlarını verememişler ve kameraman ve görüntü yönetmenlerini elinde tutamamış filan diyeceğim ama nereye gidecekler ki...

    edit2: yusuf erdoğan eliyle şöyle bir dürtmüş kaleciyi, şimdi ancak düzgün bir açıdan verdiler de gördük, pardon.

    ayrıca bir yusuf yazıcı vardı bir, şu n'doye saçmalığı yerine onu filan izlemeyi tercih ederdik ama dediğim gibi, onun için takımın başında hoca olması lazım.
  • (bkz: avni aker'de oynanan son maçın yarım kalması)

    şu saçma penaltı sonrası tam yakışır aslında.

    edit: onur kurtardı penaltıyı. bu arada saçma penaltı dedim ama daha saçması ersun hoca'nın mustafa akbaş ısrarı ya, neyse... böyle oyuncuların olursa hak ettiğin şekilde alırsın böyle mağlubiyetleri.
  • tepki gösterilmeyecek gibi değil, o nasıl penaltıdır diye sorarlar adama
  • trabzonsporlu futbolcuların çirkefleştiği maç. mbilla sakatlanıp kendini yere bırakıyor. daha sonra okay yanına gelip kalksana şeklinde fiziki temasta bulunuyor. hakem sağlık görevlilerini sahaya çağırıyor. oyuncu değişikliği isteniyor. mbilla seke seke dışarı çıkarken kaleci onur ve bir trabzonsporlu futbolcu mbilla'yı çabuk çıkması için itekliyor. hatta sırtlarına alıp çıkartmaya çalışıyorlar. onur tehditvari hareketlerde bulunuyor. lan ne pislik adamlarmışsınız siz.
  • yapan eden bin bulsun bu kadar adaletsiz bu kadar çirkefçe çakallıkla maç yönetilip oynandıya...antalyayada helal olsun içinde baya bir hur çocuğu barındırıyormuş...
hesabın var mı? giriş yap