• yasaklara uygun olarak saat 16.00 da başlayacak maçtır. fenerbahçe li futbolcular şanslı ise maç bitiminde duş almadan uçağa yetişirlerse eğer sokakta kalmaz yasağı evde geçirirler.
  • maç günü yaklaştıkça kah fenerbahçeliler, kah onlara sataşan diğer takım taraftarları vs. o tarafın değerlendirmesini zaten yapacaktır. ben gençlerbirliği değerlendirmesi adı altında öfkemi kusmaya ve biraz ağlamaya geldim.

    sezona daha önce teknik direktörlük tecrübesi bulunmayan mert nobre ile başlayan gençlerbirliği cavcav geleneğini sürdürerek adamı yedi hafta sonunda postaladı. yerine getirilen isim kim dersiniz? geçen sezonun başında neyse ki hasar geri dönülemez bir noktaya ilerlemeden kovulan mustafa kaplan.

    takımın ayağı az biraz düzgün oyuncularından johansson (sağ bek) cezalı, gol konusunda güvenilebilecek belki de tek ismi stancu sakat. en son sio da sakattı, hazır mı bilmiyorum ama oynasa bile ilk 11 başlayacağını sanmam. bu arada johansson cezalı deyip geçtik ama ondan başka o bölge orijinli topçu yok takımda. sanırım oraya kaydırılabilecek tek adam toure. bu sefer stoperde diego'nun yanına halil ibrahim veya polomat'tan birini koymak gerekiyor ki yazarken bile elim ayağım titriyor, sadece bu düşünce bile iki gol yedirdi bize şimdiden, hissediyorum. üç stoper çıkalım desen o direkt felaket garantisi zaten.

    defansımız ve forvetimiz yok. orta sahada ise kesinlikle top alamıyoruz. top rakipteyse onların arkasından koşuyoruz öylece. kesiciliğiyle iş yapabilecek tek adam berat var aklıma gelen. murat yıldırım'ı başakşehir karşısında çok beğenmiştim aslında ama defansif yönü kuvvetli bir isim değil. keza candeias "topu verin la bi şey deniycem" diyor, at ayağına koşsun dağa taşa orta açsın, başka bir olayı yok. yine tamamen yönetimin beceriksizliği ve işbilmezliği. mike van beijnen'i buldunuz da şuraya koşup pres yapacak, rakibi rahatsız edecek, toplara ayağını sokacak arıza bir tane orta saha bulamadınız mı?

    neyse yahu yazarken bile içim şişti. fenerbahçe 3-4 tane atıp gider işte. bir mucize oldu da bir şekilde puan aldık diyelim, sir mustafa tiger önümüzdeki 10 haftada gün yüzü görmeyeceğimizden emin olmak için her şeyi yapar, aldığımız puanı da zehir eder.
  • nazım övmeyin lan delleniyorum. koşu yok, pas yok, hız yok adamda çaba bile yok. milli takımı da mı izlemiyorsunuz?

    bol gollü bir maç olsun.
  • "son moçto boklonon ponolto dostoğo golmoyonco sohodon moğlop oyrolmoşlordo"

    fenerbahçe penaltıdan 3 gol, toplam 12 gol atmış; yani atılan gollerdeki penaltı oranı % 25
    galatasaray penaltıdan 3 gol, toplam 11 gol atmış; yani atılan gollerdeki penaltı oranı % 27

    bu istatistiğe rağmen bu elemanın böyle konuşmasından daha ilginç olan şey fenerbahçe bu penaltıları ceza alanına attığı 56 topta kazanabilmişken, galatasaray ise sadece 36 topta kazanmış.
  • fenerbahçenin gol yemeden kazanacağı maç. konyaspor maçında içim çok rahattı ama rezalet futbolla mağlup olduk. bu maçta da içim hiç rahat değil. kesin farklı mağlup ederiz.

    not: covid olan milli futbolcu altay ise sio(2) stancu candeias golleriyle 4-2 mağlup ayrıldık bile
  • dürüst bir hakem yönetirse fb için maç zor geçer. diğer türlü top fbde kalsın diye yapılan faulleri görmeyip, kimden çıktı anlaşılmayan taçlarda bile fbye topu verecek bir hakemle maçı rahat alırlar. diğer pozisyonları anlatmaya gerek yok. top fbde kalması sağlanınca bir şekilde gol atma şansı olacaktır.
    penaltı falan görülen hatalar. benim anlattıklarım gündem olmayan işler. fbye verilmesi gereken onlarca kart es geçildi. bunlar gündem bile olmadı. ondan sonra bazı oyuncular övüldükçe övülüyor. aynı oyuncular o sertlikleri avrupa maçlarında yapamayınca neler oluyor görüyoruz.
  • fenerbahçe'nin bu sezon tüm resmi maçlarını izleyen bir fenerbahçeli olarak; hücum çeşitliliğini artirmadigimiz sürece, gol atmanın imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum. ceza sahasına kesilen ortalarda biraz pozisyon bilgisi olan defans her halükarda topu uzaklaştırır.
    yalnızca orta-gol varyasyonuyla sezon geçmez.
    umarım erol hoca milli arada buna çalışmıştır.
  • ataklarının çoğunu sağ taraftan yapan gençlerbirliği'nin sağ beki kırmızı kart cezalısı. zaten kötü giden bir takım savunması için, böyle bir eksiğin çok etkili olacağını düşünüyorum. kaliteli ayaklar sosa ve perotti'nin on bir başlaması, forvette de bitiricilik konusunda şuan samatta'dan daha başarılı olan cisse'nin başlaması halinde, fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
  • algıcı beyoğlu yosmalarını şimdiden nöbete başlatmış olan türkiye 1. futbol ligi müsabakası.
hesabın var mı? giriş yap