• erdoğan: kendimizi avrupa'da görüyoruz, geleceğimizi ab ile kurmayı tasavvur ediyoruz
    cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip, "kendimizi başka yerde değil avrupa'da görüyoruz. geleceğimizi ab ile kurmayı tasavvur ediyoruz." dedi.
    partisinin kütahya, afyon, siirt ve batman il kongrelerine canlı bağlanan cumhurbaşkanı erdoğan, ab'den türkiye'ye verilen sözlerin tutulması çağrısında bulundu. "bize ayrımcılık yapmamasını en azından ülkemize yönelik aleni düşmanlıklara alet olmamasını bekliyoruz. kendimizi başka yerlerde değil avrupa'da görüyor, geleceğimizi ab ile kurmayı tasavvur ediyoruz." dedi.

    abd ile müttefik iki ülke olduklarını belirten erdoğan, "müttefiklik ilişkilerimizi aktif olarak kullanmak arzusundayız. rusya ve iran gibi köklü ilişkilerimizin olduğu ülkeleri asla gözardı edemeyiz. islam ülkeleriyle kimi zaman kimi zaman ayrı ayrı çok derin ilişkilerimiz var, suriye'den libya'ya kadar toprak bütünlüğü temelinde çözümler için çalışıyoruz. hiç kimsenin türkiye'yi yalan argümanlarla tecrit etmeye ve tehdit etmeye hakkı yoktur." diye konuştu.

    "demokrasi hak ve özgürlükleri birileri istediği diye değil kendi halkımız buna layık olduğu için savunuyor ve hayata geçiriyoruz." diyen erdoğan, "bazı kesimlerin işi yaptırım noktasına getirmelerinden üzüntü duyuyoruz. hiç bir ülke ya da kurumla aramızda diyalog ile çözülemeyecek sorun olmadığını düşünüyoruz, bu kanalları hep açık tutmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

    https://bundle.app/aujq3u9h

    şahsi fikrim yeni dönemde ekonomiyi düzeltme çabaları avrupa ve abd ile ilişkileri güçlendirerek olacak.
  • ab temsilcisinin dünkü yaptırım söylemine binaen yapılmış açıklamadır.

    edit: kaynak
  • biden effect
  • ulan acaba durum düşündüğümüzden daha mı kötü acaba diye ürkütmüştür.

    yoksa biliyoruz;
    görsel
    görsel
  • ben ikna oldum. bu kadar çok imam üreten bir ülkeye ancak avrupalı olmak yakışırdı zaten.
  • siyasal islam pişkinliğinin sonsuzluğuna tanık olduğumuz açıklama.
  • madem öyle, 18 yıldır avrupa'dan uzaklaştırdığın için ülkeyi istifa et ve siyasetten çekil.
  • galiba büyük yaptırımlar geliyor. demokrasi, hukuk, guguk edebiyatı başladığına göre. şöfer piston aşağı diyor ey ümmet. haydi acele
  • şimdi ne oldu kandırılmış mıyız gene? kkm kandırmış nasıl kandırmış? hangi dış güçlerin karanlık oyunları dönüyor? kim operasyon çekiyor?
  • ak trollerin kıble yine şaştı, fransa'ya giriyorduk 2 hafta önce. amk omurgasızları sizi (aktroller)
hesabın var mı? giriş yap