• hak ettigi cezayi almasini umdugumuz futbolcu.

    etik disi olaylar artik bitsin. neden hep fenerbahcenin basinin altindan cikiyor bu seyler!?

    sergio ramos ve carvajal benzer bir is yaptiginda 2 mac "ekstra" ceza almisti sampiyonlar liginde.

    tipki engin baytar’a oldugu gibi astronomik bir ceza verilmeli ki bu olaylar yasanmasin, caydiricilik onemli.

    not: "bilerek yaptigini nereden biliyorsun, kanit getir"cilerin anlamasi gereken su, uefa da bu cezalari "kanit" olmadan verdi. bu olaya kanit olabilecek tek sey: oyuncuya bu talimati soyunma odasinda verirken hocasinin video kaydina alinmasi. baska bir kanit imkani mi var, sacmalamayin.

    not 2: bu adam ikinci sariyi gordugunde butun sozluk calkalanmisti, adam bilerek kart gordu diye. demek ki bakan gozler goruyor. bu ligde 150 adam sari kart gordu, neden vedat'in olayi konusuldu? cunku gorunen koy kilavuz istemiyor! bariz belli iste adamin niyeti, neyi savunup kucuk dusuyorsunuz daha?

    ahlaksizliga karsi hep birlikte durmaliyiz ki birbirimize bakmaya yuzumuz olsun.
  • bu kadarını beklemiyordum. lobin yoksa böyle kukla gibi oynarlar işte.
  • ulan ilk defa olan bişey mi ?? mevzu fener olunca tabi hak veriyorum skmedigimiz bı leylek kaldı cümle alemde .. bağırın ulan bağırın !! fenerbahce çok yaşa
  • saçmalıktır. vedat’ın bilinçli yaptığına delil ne sunulacak?

    kural koyucu saçma sapan bir kural koymuş. bir açık oluşmuş ve futbolcu bunu kullanmış. kural koyucu bu saçmalığı değiştirmeyi düşünmüyor ama millete ceza kesme peşinde.

    not: galatasaray
  • daha önce defalarca oldu hiç kimse ekstra ceza almadı bununla ilgili. gerçi cezası ertelenenler de var...
  • ağzı salyalı tipler doluşmuş yine. amk nasıl ispatlayacaksın bilerek yaptığını? illa biz çözüm arıyorsan lig başlamadan kuralı kaldıracaktın, şimdi kimse ötmesin.

    t: caner erkin ve geçmişteki örnekleri ne ceza aldıysa aynısını alacaktır. başakşehir maçında gol olup yağacak diye korkuyorsunuz. çünkü fenerbahçe sadece o hafta ki rakibine karşı değil, 17'si ile birden mücadele ediyor.
  • adam etik dışı olay bitsin diyor. emre akbaba transferinde başrol tff yönetim kurulundaki kişiye ait, eski galatasaraylı.

    sizin etik anlayışınızı sikeyim.
  • tahkimden doner, at fava bekle
  • anormal bir durum. bilerek kart gördüğüne dair tek bir kanıt yok. somut olmayan bir durumda ceza verilemez. vedat muriqi, bilerek kart gördüğünü söylerse veya kenardan kart gör talimatı geldiği ortaya çıkarsa ceza verilebilir. beyin okuyarak ceza verilmez.

    o zaman bundan sonra hafta arasında kupa maçı varsa; 2. sarı karttan kırmızı kart gören bütün futbolculara bu cezanın verilmesi lazım.
  • şaşırtmayan gelişme.

    evet aslanım zorlu center. sezon çok "zorlu" geçiyor değil mi sizin için?

    başta ft olmak üzere hepiniz iftiracısınız.
    utanmazlar.
hesabın var mı? giriş yap