• bazı zamanlar daha yolun yarısıymış gibi gelir 21 yaş.

    daha 2-3 sene önce 18'dik dersiniz. zaman ne çabuk geçiyor diye derin bir ah çekersiniz...
  • benim için çok uzaktaki bunalım. sizlere nice bunalımlar dilerim.
  • 21 yaşından öncesinde hatırladığı ilk yaşının 17 olduğunu fark eden insanın ne idüğü belirsiz bunalımı olabilir..çok uzun sürmez..
    " dört sene nereye gitmiştir? hem geri gelmeyeceği dünden * bellidir ama önümüzdeki senelerin aklını çelip onları da yanında götürür mü? " tarzı soru işaretine mahkum cümlelere ev sahipliği yaparken, hızla geçer.. *
  • dar kot pantolon giymekten veya i-phone alacak paranın olmamasından meydana gelmesi muhtemeldir. ota boka bunalma eğiliminden de ileri gelebilir...
  • hala üniversite 1 ya da 2. sınıftaysanız adama daha farklı bir açıdan koyar...

    7 sene sonra gelen edit: sakın böyle ottan boktan şeylere takılmayın. derdimi zikeymişim. 21 yaşın tadını çıkarın üstte yazdığım şeyi de dikkate almayın.
  • hatunlar * size abi demeye başlayınca ılıkça siker sizi bu bunalım.
  • insanı gülümseten bunalım etiketidir. arkadaş ne derdin olacak, 21 yaşındasın işte, tadını çıkar. sonra kimbilir, masterdı doktoraydı derken bir bakmışsın önceden bildiğin herşey tarih olmuş, sen başka biri olmuşsun, dünya başka bir dünya olmuş.. ayrıca bunun allah muhafaza evlenmesi var, işe girmesi var.. bu bana bir karikatürü hatırlattı, piyale madra çizmişti, bir kadın, ergenlik dönemindeki birkaç çocuğa "gençliğinizin kıymetini bilin" diyordu, bunlar da önce düşünüyorlardı, sonra da elele tutuşup "bilmiyoruz kii, bilmiyoruz kiii" diye dansediyorlardı.. 21 yaş bunalımı, her ne kadar o zaman öyle gelse de, bunalım değildir, büyüme sancısıdır olsa olsa. korkmaya gerek yok. herkesin başından geçiyor..
hesabın var mı? giriş yap