215 kişiyi satın alır ahırda çalıştırırım
-
doğrudur yapar. ona buna x kim amk yazıp, üstte entry giren arkadaşın dediği gibi 1 coin için dilenen ancak çalışılan pozisyonlar ve maaşları başlığında atıp tutan tiplerin oluşturduğu platform için az bile demiş.
-
kimse sormamış ben de sorayım
oğuzhan uğur kim lan?
vallahi bilmiyorum. -
-
kaç para vericen bari, boşa çalışmayalim.
-
-
"çağımızda bazı kişilerin şöhreti, onlara hayranlık duyanların aptallığı ile doğru orantılıdır." heiner geissler
-
(bkz: #78676463)
çekilin söylediği lafların muhatabı geldi.
lan oğuzhan bey, insanları evinden alabilecek kadar taşaklıysan, önce babanı evinden alıp mapusa gönderen fetöcü piçleri evinden aldır. ya da onlara selam gönderen siyasetçileri programına çıkardığında onlara soru sormayı becer önce a yavşşşşşakkkk.
edit : exyy diye bir gerizekalı özelden küfür etmiş. “adam diğer siyasileri de konuk etmiş, amk embesili, kronik muhalif, ezik, ağla” demiş. hmmmm bu çok yeni bir bilgi. -
sonradan görmelerin ağzına yaraşır bir laftır, sonradan görme beyanıdır.
beyan sahibi, sevilen birçok kişiyle anlaştı. irfan değirmenci, pelin olgun benim aklıma gelenler. çok merak ediyorum, bu lafa alındılar mı? ben olsam alınırdım. "215 kişiyi satın alırım." diyerek bünyesi altındakileri satın aldığını söylemiş bu sayede. bildiğin köle olarak görüyor yani. jumpcut olmayınca kişiliğini olduğu gibi dökmüş ortaya.
şimdi kendisini çok sevenler şunu diyebilir "adam, kendisini kötüleyenlere demiş rererörö…" yukarı bakın ve yazdığımı tekrar okuyun, bu lafların altı boş değil, bu laflardan ego akıyor. -
kim oldugunu bilmiyorum arastimaya da degmez byee
-