• açıklamalar

    alıntı: "bu bizim için aslında olumlu bir haber. talepte sıçrama oluştu. bununla ilgili teknik arkadaşlar çalışıyorlar.”

    bu bizim için iyi bir haber mi? ahahahahah. resmen mevcut öğrenci sayısına yetecek bir altyapımız yok. bir de bununla gurur mu duyacaksınız :d bir işi de düzgün yapın ya. şaka gibi ama gerçek maalesef. mart-nisanda sistemde eksiklikler olması gayet normalken aradan 5-6 ay geçtikten sonra o sistem iyileştirilmediyse ortada bir sıkıntı vardır. zaten eba global bir sistem di mi? ondan yurt dışından da talep olduğu için sıçrama yaşandı :d öğrenci derse girecek elinde bilgisayar yok, bilgisayarı olan da derse giremiyor zaten. eğitime verilen değeri her gün farklı şekillerde yüzümüze vurmak asıl başarıdır ziya bey.

    biri çıkar maaşı dolarla mı alıyorsun der, biri çıkar sistemin çökmesi iyi talep var der. şaka gibi yönetilen bir ülkeyiz amk.

    tanım: hiçbir savunulur tutulur yanı olmayan açıklamalardır.
  • savunulacak hiçbir tarafı olmayan açıklama.

    1 tek öğrencinin bile erişim sıkıntısı yaşamasından hicap duyulması gerekirken ülkenin 4'te 3'ü eğitim alamıyor ve buna sevinmemiz gerekiyormuş.
  • evet eğitimde çığır açtınız. interneti, tableti olmayan milyonlarca öğrenciye uzaktan eğitim yaptırıyorsunuz; tebrikler!
    neyse ki an itibariyle şartlar eşitlenmiş durumda...
  • (bkz: şu mektepler olmasa maarifi ne güzel idare ederdim)

    mektepler yokken maarifi ne güzel idare edemediğini anlatıyor.

    mart-ağustos arasında tek bir plan veya icraat yapılmamış. gerçekten bravo...
  • eğer yüzyüze eğitime geçerlerse, şu anda %75'lerde olan yoğun bakım yataklarının doluluk oranlarında bir sıçrama yaratacağını düşündüğüm açıklama.
  • eğitim sisteminde geldiğimiz noktayı kıskanan dış mihrakların saldırısı altındayız mı deseydi, siz de bakan beye seçenek bırakmıyorsunuz kuzum.
  • ahahaha teknik aksaklıkta bile adamlar kendilerini övecek pay bulmuşlar. talepte sıçrama varmış ulan sanki ürün satıyorlar benim başıma. belli işte ne kadar öğrenci olduğu üçer beşer girecek halleri yok ya
  • tablete, bilgisayara ek vergi getirmemiz gerek.
    herkes okuyacak diye bir şey yok sonuçta.
  • yazık ya,acizliğin de böylesine insan kızamıyor da artık.durumu nasıl kurtarırım diye çırpınışlarına üzülüyor da insan.
hesabın var mı? giriş yap