• bu akşam yunanistan'ın rusya'yı geçmesi durumunda oynanacak çeyrek final karşılaşması.

    (bkz: 2017 avrupa kadınlar basketbol şampiyonası)
  • 2016-2017 içerisinde yunanistan milli takımlarıyla veya yunanistan takımlarıyla ne kadar da çok karşılaştık. insan hayret ediyor.
  • kalede nikopolidis olursa kevgire çeviririz...

    karagunnis'e dikkat.
  • 10 dk sonra ntvspor'da yayınlanacaktır.

    kazananın yarı finale yükseleceği maç olup aynı zamanda ispanya'da düzenlenecek olan 2018 fiba kadınlar dünya basketbol şampiyonası'na katılmaya da hak kazanacağı maçtır. haydi kızlar görelim sizi.
  • ezip geçecegimiz maç. dimitrakou'yu makul bir skorda tutmak bunun için yeterli olacaktir.
    edit: oha dimitrakou kadroda yok. turnuvada yunanistan'i izlemedim açikçasi, bence bu kadroyla kazaya ugrarsak facia olur. kaltsidou ve maltsi hariç dise dokunur bir oyunculari yok.
  • ilk 3 dakika 2 sayı bulan milliler, an itibariyle 11-3 öndeler, ilk çeyreğin bitimine 4 dk var. bu yunanları parkeden silmeleri gerekiyor, çok zayıflar.

    ertesi gün editi; potanın perileri dedik potanın pertleri çıktılar. püff
  • çok amatorce hatalar yapiyoruz. olcay çok iyi bir sureç geçirdi ve skora katkida bulundu ama karsiliginda çeyrek bitiminde sureyi eritecegine potaya erken gitti, ustune faul hakkimiz varken centilmenlik disi yedi. fark 9 olacakken 5'te kaldi. derken 10 sayi one geçtik, erken hucumlar ve quanitra dinlenirken biraz gereksiz yardimlarla geriye dustuk. açikçasi yunanlar ritim bulduklarinda ilginç sutlar sokmaya basladilar. bir yerde duracaktir ama daha ilk yarida maçi bitirmek gerekiyor boyle takimlara karsi.
  • kura çekildiğinden beri saçma sapan bir şekilde herkesin "ooo tamam, yarı finaldeyiz" dediği maç. her şeyi geçtim iki ülke arasında yıllardır sürmekte olan ve hayatın her alanına sirayet etmiş bir rekabet varken bu cümleleri kurabilmek en saf tabirle dingilliktir.

    yarı finali arzuladığımız ancak kolay bir maç olmadığını da görmüş olduğumuz maçtır.
  • sporda her sey olur ama iddiali konusan ilk kisi olarak tekrar edeyim : bu rakibe elenmek çok çok buyuk basarisizlik olur (ustelik ekrem memnun'u acayip severim). çok yetenekli denen rakip takim maçta iki kez 5'er dakikaya yakin sureçlerde saha içi isabeti bulamadi. onlarin ritim bulmalari tamamen bizim hatamiz ve açikçasi bir iki yerde coaching hatasi da var hocanin. evet sporda her sey var, yenilebiliriz, ama net favori olarak buyuk hayal kirikligi olur. rakibi kuçumsemekle alakasi yok bunun, kendi konumunu bilmek ve ona gore oynamak gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap