• 2018 dünya kupası d grubunda takımların ikinci maçları.
  • arjantin'in hırvatistan'a 3-0 kaybetmesiyle birlikte çok daha önemli bir hale gelen maç. izlanda kazandığı takdirde gruptan çıkmayı büyük oranda garantileyecek zira tek gollü galibiyetlerinde dahi arjantin'e tek maçta kapanması gereken 4 gollük bir fark atmış oluyorlar. öte yandan nijerya da kazanarak arjantin maçına grup ikincisi olarak çıkabilir bir anda.

    ben param olsaydı bu maçta kesinlikle nijerya'nın çifte şansına bahis yapardım. analiz yapmayacağım, sadece bir his benimkisi. bazıları hala kabul etmek istemese de izlanda istediği oyunu sahaya yansıtabilen ve başarısının tesadüf olmadığını defalarca ispatlamış bir takım. bence her halükarda nijerya'dan iyiler. nijerya kadro kalitesi olarak zayıf olduğu gibi hırvatistan'a karşı yokları oynamıştı. "ulan niye nijerya yenilmez diyorsun o zaman dangalak adam?" derseniz, dediğim gibi sadece bir his bu. ha bi' de tabii izlanda'nın oyun yapısının nijerya'nın kilidini açmak için çok uygun olduğunu düşünmüyorum. gerçi adamlar ne yapıp edip bir şekilde gol buluyor ama sağlam savunmaya, duran toplara ve uzun boylu oyunculara güvenen bir sistem eğer nijerya'yı erken açamazsa belli bir noktadan sonra kilitlenebilir.

    maçın önemi dolayısıyla ben 90 dakikayı da keyif alarak izleyeceğimden eminim ancak skor ve oyun açısından çok renkli bir maç beklemiyorum. o nedenle harika bir maç izleyebileceğinizden emin olabilirsiniz. bu cümleyi son kurduğumda portekiz ile ispanya 3-3 berabere kalmıştı.
  • 2016’dan beridir her macini kendi ulkemin milli takimiymis gibi(hatta son 6-7 senedir milli takimin siyasallamasiyla daha fazla) destekledigim izlanda’nin kazanmasini diledigim mactir.
  • izlandamız afrika'nın genç aslanları ile kapışacak. hakeden kazansın demek isterdim ama izlanda'nın kazanması halinde sampaoli evine bir adım daha yaklaşacağı için gönlüm %51 izlanda'dan yana.
  • 2018 dünya kupası d grubu'nun belki de en önemli maçı

    ahmet çakar mode on

    "bu maçla ilgili burnuma garip kokular geliyor. futbol baronları arjantin'in gruplarda elenmesine müsade etmeyecekler. dün akşam alınan mağlubiyetten sonra maradona ve sampaoli hangi fifa yetkilisiyle yemek yediler açıklasınlar!"

    ahmet çakar mode off

    messi başarılı olsun istediğim için gönlüm nijerya'dan yana, yoksa izlanda hırvatistan son maç kol kola gruptan çıkarlar gibi duruyor. öte yandan, arjantin çıksa da bu futbolla ve sorunlarla daha da rezil olup dönecekler. neyse, işbu entry'mi wakanda forever diyerek saygılarımla bitiriyorum
  • iki güzel takımın maçı. belli ki üzülmek var sonunda.
  • arjantin’i eve yollayacak d grubu 2. maçıdır.
  • ya kardeşim bize ne nijeryalı futbolcuların boyundan, kaç kere milli olduğundan?
    trt den boş boş bilgiler.
  • sikeyim böyle dünya kupasını... dk 34 pozisyon sayısı '0'... yazı ile 'sıfır'.. bok gibi futbol, 22 futbolcu içinde ilaçlık bile yıldız oyuncu yok..22 tane kereste...evet, sikeyim böyle dünya kupasını!
hesabın var mı? giriş yap