• 2022 katar dünya kupası c grubu ilk maçı. saat 13:00'da oynanacak.
  • messi'nin şov yapacağı maçtır.
  • dünya kupası c grubu ilk maçı. büyük ihtimalle dünyanın yarısı bu maçı seyredecek ve messi'ye odaklanacaktır. messi de ilk maçtan varını yoğunu ortaya koyup gol ve asistler bulacaktır. arjantin için hataya yer yok. vurduğun gol olsun goat.
  • suudi arabistan'ın bir nebze de olsa direnç ortaya koyacağını düşünüyorum. aşırı arjantin şeklinde olacak bir galibiyet beklemiyorum. 2-0 skorla maç tıkanır gibi geliyor. suudi arabistan fazla küçümseniyor ve turnuva sonunda bunu herkese kanıtlayacaklarını düşünüyorum

    tanım : 2022 dünya kupası c grubu açılış karşılaşması
  • 4 den aşağısı kurtarmaz bize gelişi 3 zaten
  • tanım: hak ile batılın savaşı.

    şaka lan şaka. vurduğun gol olsun arjantin!

    ama ronaldo'cuyuz. portekiz şampiyon olamazsa portakalsporcuyuz…
  • bugünkü rezaletten sonra ilaç gibi geleceğine inandığım maç.

    son 8 turnuvada 6. kez boy gösterecek olan suudi arabistan, bugüne kadar dünya kupası'nda 16 maça çıktı ve aralarında hollanda, belçika ve isveç'in de olduğu ülkelere 11 gol attı. üstelik bunların hiçbirinde de katar gibi ev sahibi değildi, arkasında bir tribün desteği yoktu. 2002'de almanya'dan 8 yedikleri maçta bile bugünkü, son asya şampiyonu unvanlı katar'dan daha aciz değillerdi.
  • okçular tepeleri terk etmezse suudi arabistan'ın kazanacağı maç.
  • ***arjantin - suudi arabisan: turnuvanın favorilerinden arjantin 22 kasım da 13.00'da erken bir saatte suudi arabistan karşısında olacak. italya da lazio ve ispanya da mallarca gibi takımları çalıştıran arjantinli koç lionel scaloni'ni güney amerika elemelerinde arjantini , brezilya'nın arkasında 39 puanla dünya kupasına taşıdı. şuanda bulundukları gruptan çıkmaları değil gövde gösterisi yaparak çıkmaları gerekiyor. zira arjantin'in rusya dünya kupasındaki gibi grup ikinciliği ve erken elenme şokunu bir daha yaşamak istemeyeceklerdir. bu grupta da onlara sorun çıkaracak hırvatistan gibi tehlikeli bir takım bulunmuyor. polanya , suudi arabistan ve meksika onların tam isteyeceği türden rakipler. arjantin milli takımı eskiye göre daha az yıldızı olan yaşlanmış bir messi ile sahaya çıkıyor ama daha kollektif bir takım olduklarını söyleyebilirim. takımı ateşleyen iyi bir kalecileri var. (emilliano martinez) . hücum hattında inter'de oynayan lautaro martínez , roma'dan dybala ve manchester city'den julián álvarez bulunuyor. 620 milyon €'luk oyuncu değerleri var. son 5 maçlarının tamamını gol yemeden farklı kazandılar.

    iki takımın son 6 maçında durum ;
    lokal liglerinde oynayan al-hilal oyuncuları ağırlıklı bir kadrosu olan suudi arabistan daha önce dünya kupalarında ağır mağlubiyetler aldıkları için erken gol yeseler bile maçı kontrollü ve olabilecek en az farklı mağlubiyetle bitirmeyi amaçladıklarını düşünüyorum. ( 2002 dünya kupası almanya 8-0 s.arabistan) . o sebeple erken bir gol gelse bile maçın 2-0 yada 3-0 tamamlanması benim için çok olası.

    maça ilişkin tahminim:

    +tahmin: ilk yarı arjantin önde bitirir - güven: 10/10
    skor tahmini 4-0
  • arjantin şöyle 10 tane gol atsa da keyfimiz yerine gelse
hesabın var mı? giriş yap