• buyuk bir sey midir acaba
  • belçika'ya da mi terör sıçradı dedirten haber.
    kaynak
  • teröristlerin cirit attığı bir ülke olduğundan şaşılmaması gereken hadise
  • reuters'a göre yaralılar varmış havaalanında. havalimanına raylı ulaşım durdurulmuş.
  • pkk çadırı kurulan yerdeki patlama.

    (bkz: itfaiye)

    (bkz: hortum)

    bir tarafımda olmayan patlamadır.

    edit: özelden kükremişler yine. beddua edip terör saldırısında ölmemi isteyenlerin akrabalarına tez zamanda pkk tarafından kurşun sıkılmasını diliyorum ben de karşılık olarak.

    öyle gözünüz kara ki ölenlere sevindiğimi anlamışsınız. ölüme değil, kaosa seviniyorum. zorunuza gidiyorsa yapacak bir şey yok.. hükümetin de ağzına sıçayım. terör örgütü olarak ilan ettiğimiz adam avrupada çadır kuruyor falan ya hani. gerekirse çekeceksin büyükelçini. amk basiretsiz herifleri. ama o vizyon yok tabi bizde.

    o çadır haberi sonrasında ben o ülkedeki kaosu mutlulukla karşılarken ( ölümlere elbette ki üzüldüm keşke ölüm olmasaydı) bazı piç kuruları ölümlere sevindiğimi zannetmiş. yazık lan. sevgi kelebekleri sizi.

    edit2: hala sövüyorlar. bombalar benim götümde patlayacakmış bunlar da o zaman kaos'u izleyecekmiş. laflara gel ya. etrafta 2 tane mide bulandıran kesim var. aşırı uç noktalardalar. iki tarafa da acıyorum. çaresizsiniz. tek yapabileceğiniz birbirinize ve taraf olmayanlara köpek gibi havlayabilmek. bu yüzden kanınız kaynıyor. fazla şey etmeyin. cidden üzülüyorum.

    edit3: neymiş çadır kurmuşlar ama bizde de çadır varmış. bizde sınırdan geçirip karşılamışız. bu nedenle üzülmemem saçmaymış. bizde olsa ona da üzülmezmişim. kafalara gel ya.
    ulan sığır oğlu ikiyüzlü sığır. sen bu ülkede bomba patladığında ağzından salyalar akarak ölen insanları hükümete karşı bir simge haline getirirken utanmıyor musun peki ? cevap ver bana. hepimiz hükümete kızıyoruz ama ağzından salyalar akarak ölü insanlar üzerinden propaganda yapacak kadar alçalan kişiler var. ama ben onların da bu coğrafya kaosunu tatmalarına oh dediğim için suçluyum öyle mi ? gülecek yerim kalmadı kafalarınıza.

    neyse son olarak söyliyim. ölenlere üzüldüm.

    ancak genel tavrım şu;

    sikimde değil.

    ve sol kesimin dediklerine katılmayanları kesin olarak akp'li şeklinde yaftalamalarından sıkılan bir tek ben miyim ? kendinize gelin lan. her insan illa sizin gibi düşünecek değil. iyice zıvanadan çıktınız siz. akp ile özdeşleştirdiğiniz bölücülük kavramına el ayak oluyorsunuz. çomarlardan daha çok sizden nefret etmeye başladı insanlar.
  • az önce ntv de geçti. terminal binasından dumanlar yükseldiği söyleniyor.
  • (bkz: there is no place safe)

    herkes brüksel olsun hadi şimdi.. her hafta bir yer oluyor insanlık..
hesabın var mı? giriş yap