• 2. abdülhamid'in vefatının 100. yılı anısına erzurum'da 22 milyon 125 bin lira bedelle ‘'akıllı nikah sarayı'' yaptıran, erzurum palandöken belediye başkanı orhan bulutlar'dır.

    kamuda tasarruf falan, evet.

    --- spoiler ---

    “burası ilçemizin yeni gözdesi olacak. bu projemiz toplamda 14 bin metrekare alanı kapsıyor. evlenecek genç çiftlerimizin bütün ihtiyaçları bu mekânda karşılanacak ve yine konuklar da nezih bir ortamda dünya evine giren kardeşlerimizin bu mutlu anına şahitlik edecekler. nikah sarayımız, mutlu ve huzurlu ailelerin kurulmasında atılmış ilk adım olacak. abdülhamid han'ın vefatının 100'ün yılı hasebiyle bu yatırımı cennet mekan abdülhamid han'a ithafen inşa edip ilçemize kazandıracağız.”
    --- spoiler ---
  • maliyetten bağımsız olarak bakarsak, kötü bir düşünce değil ama neden bir düğün salonu yok? ınsanların düğün yapmaya da ihtiyacı var. halkın yarısı yoksul. koy kardeşim içine bir düğün salonu, yap uygun fiyata gerçekten hizmet olsun. ondan sonra adını abdülhamit mi koyarsın abdulrezzak mi koyarsın ne koyarsan koy. ama eğlence olsun istenmiyor, asıl sorun bence burada. nikâhı yap, parası olan eğlensin olmayan otursun .
  • gelecek tepkiler sebebiyle şimdiden projenin maliyet dökümünü sosyal medyadan türk milleti'yle paylaşması gereken başkan.
  • --- spoiler ---

    “burası ilçemizin yeni gözdesi olacak. bu projemiz toplamda 14 bin metrekare alanı kapsıyor. evlenecek genç çiftlerimizin bütün ihtiyaçları bu mekânda karşılanacak"

    --- spoiler ---

    (bkz: gerdek)
  • sokakta yaşayan gençlerin, çöpten yemek toplayan ihtiyarların, dilenen çocukların olduğu bir ülkede; ilçenin birine 22 milyon liralık nikah sarayı yaptırılması benim aklımın erebileceği bir durum değil.

    “başkentte yükselen her sarayı gördükçe, bütün bir ülkenin yıkıntıya çevrildiğini görüyormuşum gibi gelir bana.” (bkz: toplum sözleşmesi)

    biz artık ilçelere saraylar yapmaya başladıysak, yıkıntıdan da öteyiz...
  • afiyet şeker olsun
  • (bkz: tehlikeli başlıklar) helikopterle silivri 10 dakika
hesabın var mı? giriş yap