• 10 km. olarak eymir gölünde koşulacaktır.

    şu hayatta yapmak istediklerimden biri maraton koşmaktı, eksik kalmadım kaydımı yaptım, hadi bakalım.
  • ilk 10k'mı istanbul yarı maratonu'nda koştum. zamanlamam da, derecem de çok iyi değil. olsun. benim için 10k'yı bitirmek çok önemliydi. hiç yürümeden bitirdiğim için çok mutluyum.

    gaza gelip bu yarışa da kaydımı yaptırdım. 60-65 dakika civarlarında koşabilsem çok güzel olur. koşamazsam da canım sağ olsun. benden kıymetli mi:)
  • ankara koşu organizasyonu işinde inanılmaz derecede geri. bir başkente hiç yakışmıyor. bu nedenle sakatlıktan yeni çıkmama rağmen destek için orada olacağım. herkesin destek olması umuduyla.
  • 10 km daha doğrusu 10,6 km koştuğum organizasyon. 1 saat 1 dakika 52 saniye'de bitirdim. genel ve yaş klasmanlarında kaçıncı olduğumu bilmiyorum, önemli de değil zaten. sonuçlar daha sonra açıklanacakmış.

    ilk defa katıldığım bir organizasyondu. hava ne soğuk, ne de sıcaktı. tam koşulacak havaydı bence. parkur komple asfalt. ilk 500-600 metre sonrası 200-300 metrelik hafif bir rampası var. kalanı genelde düz bir parkur. son 1 km kala yan yana geldiğimiz bir yarışmacıyla birbirimize gaz verip tempoyu arttırarak bitiş noktasına vardık. dediğim gibi ilk defa böyle bir organizasyona katıldığım için, başka organizasyonlarla karşılaştırma yapamıyorum, ama hoşuma gitti. şehir dışındaki hatta yurtdışındaki organizasyonlara katılmayı düşünebilirim.

    organizasyondan birkaç fotoğraf:

    http://www.imgim.com/img_4775.jpg

    http://www.imgim.com/2005incid2243746.jpg

    http://www.imgim.com/img_4779.jpg

    http://www.imgim.com/img_4774.jpg

    http://www.imgim.com/img_4776.jpg
hesabın var mı? giriş yap