• kaçıncı kaza bu bağdat caddesinde bilemiyoruz. sırf hız yapılmasın diye kasisler koyuldu , radar zaten uzun zamandır var. inatla o yolda makas atarak gitmeye , yarış yapmaya çalışıyorlar.

    bir de şunlar var "altında renault fluence ile neyin havası bu?" yani altında bugatti olunca böylesi araba kullanıp kaza yapabiliyorsun. üstüne insan yaralayabiliyorsun.

    bilinçsiz insanlarla her daim olacak kazadır.
  • kadin sürücü böyle bir kaza yaparsa tüm 'bayan' sürücüler niteliksiz ilan edilir, erkek sürücü kaza yaparsa maganda olur.

    (bkz: erkek sürücü terörü)

    edit: 'erkek sürücü terörü' bu isin cinsiyeti olmadigini belirtmek icin yapilan bir ironidir. mesaj kutumu cinsiyetcilik yapiyorsun diye sacma sapan yesillendirmeyin.
  • cinayettir. en ağır ceza ne ise o verilmelidir. düşünsenize sevgilinizle hayaller kuruyorsunuz, evlenmeyi çocuk yapmayı düşünüyorsunuz. belki oğlunuzla top oynayacak, kızınızla sinemaya gidecektiniz. tam bunları konuşurken biri gelip sizi eziyor ve hayatınız kararıyor.

    umarım sağlığı yerindedir ezilen kişilerin.
  • türkiye’de trafik kazaları ile insan öldüren ve yaralayan kişiler yanlışlıkla (taksirle) yapmış gibi cezalandırıldıkları müddetçe maalesef devam edecek olan olaydır.
  • keşke katilin bacaklarını alıp, suçsuz yere bacaklarından olan insanımıza takabilme imkanı olsa. bu instagramda orda burda, makas videosu ile popüler hale gelenler de cezalandırılmalı.

    alkol alan insanın araç kullanmaması gerektiğini bilmesi gerekiyor. hadi kendi canının önemi yok*. karşıdaki suçsuz insanların senin yüzünden hayatlarının alt üst olması hiç mi umrunda değil?
    geçen gün, bi ünlü kişinin kaza haberi başlığında bir entry vardı. ünlü kişi, iki araca çarpmış ve bizim akıllı * arkadaşımız "kaza yaptıysa yaptı. bu kendini ilgilendirir." yazmış. bu zihniyetle bırak araba kullanmayı, nefes alman bile lütuf kardeşim kusura bakma.
    cinayete teşebbüs ile yargılanmaları gerekiyor. senin altında eşek yok, minimum 1,5 ton ağırlığında metal yığını var. kafam güzel, makas atayım, video çekeyim mantığıyla o aracı kullanıyorsan, kusura bakma da o vites götüne girsin.
  • insan orada anasıyla babasıyla ne bileyim eşiyle çocuğuyla oturduğunu düşünemiyor. böyle bir durumda onların sakat kaldığını ya da öldüğünü düşünsenize. böyle alkollü şekilde araba kullanan bir şerefsize karşı nasıl soğukkanlılığınızı koruyabilirsiniz? ayrıca buradan kendim her zaman yaptığım bir şeyi tavsiye olarak vermek isterim, cadde üzerinde bu tarz yerlerde otururken mümkün olduğunca sırf şu tarz kazalardan ötürü içeride oturmayı, dışarıda otursam bile yolun durumuna bakıp bir ağaç yada duvarın yanına oturmaya çalışırım korunma korunmadır yine de.
  • bok için artık gerçekten. içip içip katile dönüşüyosunuz. alkol alacaksan araba kullanma kardeşim, senin sorumsuz bir şerefsiz olmanın bedelini masum insanlar mı ödeyecek?
  • kaldırımlarda, yaya geçitlerinde olan kazalar ülkenin medeniyetsiz , eğitimsiz olduğuna işarettir. trafik düzeninde yayalar, otobanlar dışında her yerde üstündür, türkiye hariç.
  • alkol kullanarak bir insanın bacaklarını kaybetmesi nedeniyle hayatını elinden almış ve çevresindekilerin de hayatını karartmış bir kaza. tabi ki gündem olmayacak. çünkü zanlı sakallı değil bir cemaat mensubu muhafazakar da değil.
  • insanlarin bacakları kopmuş biz renault fluence konusuyoruz çok önemli altındaki araba altındaki araba tesla üretimi olsa kopmayacak mesela sizde ki bu araba sevdası recaizade de yok amk
hesabın var mı? giriş yap