• zengin olduğu için arkadaş ortamında kınanmayacak kişidir.

    iki yüzlüler cennetinde hayatına devam edecek, zerre vicdan azabı duymayacaktır.

    edit : @palpatineee adlı suserin mesajı aşağıda
    --- spoiler ---
    bahse konu olan araç ma serisi. yabancı misafir olan şahıslara yani suriyelilere verilen bir seridir ma mb mc gibi. öncesinde saa sab di değiştirdiler. büyük ihtimalle haber sitesinde iranlı dediği kişi suriyelidir. başlığı açana gönderemiyorum
    --- spoiler ---
  • muhtemelen adının ve soyadının baş harfleri ma olan 1995 doğumlu 24 yaşında bir çocuktur. baba parasıyla alınan lüks otomobillerde gelenek bu şekildedir. seneye bu zamanlar öğretmen olup sevmeye dahi kıyamadığımız küçücük yavrularımızı yetiştirecek bir okul öncesi öğretmenliği 4. sinif öğrencisi evladımızı bizden almış olan katildir.

    edit: ma-mz plakalar baska ülkelerin vatandaşlarına satılan araçlara veriliyormuş. bu şahıslar vergisiz biçimde araç satın alabiliyorlar. sonra da ya gümrüğe terk ediyor, ya tr dışına çıkartıyor ya da yine bir yabancıya satıyorlarmış. (#96721622)
    detaylı acuklama için vassel rumuzlu yazara teşekkürler.
  • bu hale gelmiş porsche' den ne olduğu belirsiz 2 kişi kurtulup kaçıyor, olan kendi halinde otobüsle muhtemelen ev okul arası giden öğrenci emel duruduygu' ya oluyor.

    kader mi oluyor şimdi bu?
  • ma : (m)isafir (a)raç'tan türemiş plaka türü muhtemelen. ma mb mc diye serisi gider bunların

    tax free diye de tabir edilebilir bu plakayı taşıyan araçlar. buna abartı bir örnek vermek gerekirse bugün anahtar teslim liste fiyatı 900 bin tl'nin üzerinde olan mercedes sl 63 amg, bu plakayla alınabilirse 330 bin tl'ye mal oluyor.olay sivasta olduğuna göre bu misafir araç büyük ihtimal hollanda ya da almanya hanzosu birinin kontrolündeydi.
  • yukarı,
    yukarı,
    yukarı.

    tabiri caiz ise yukarıdada allah var.
  • videoda kızın yansıması falan değil direkt kendisi görüntüde haberde yanlış bilgi var. otobüs devrildikten sonra da zavallı kızcağız görünüyor çok yazık.

    porsche bırakıp kaçan şerefsizin helal para yediğine de kimse inandıramaz beni.
  • zengin ve büyük ihtimal kolları birçok yere uzanan bir babaya sahip olduğu için küçük bir cezayı ile yırtacaktır . kendi polisinin adaletini sağlayamayan (bkz: rüzgar çetin) bir devlet orta gelir bir kızın adaletini elbette ki sağlamayacaktır .
  • direk kasıtlı öldürmeden yargılanmalı hangi o.c ise artık
  • kazaya sebep olan orospu çocuğunu konuşmayacağım da bu amina kodumun otobusunde şoförler neden kemer takmaz anlamiyorum. kac otobus kazasi izlediysem hepsinde şoför ucuyor. sofor ucmasa otobus takla atmaktan kurtulabilirdi belki.

    bu arada yandan carpan orospu cocugu sana sesleniyorum sen bir orospu cocugusun.

    saygilar.
  • dokuz ay karnında taşıyorsun, sancısı ağrısı ile doğuruyorsun, emziriyorsun, besliyorsun, büyütüyorsun, gözünden bile sakınıyorsun. sonra işte .rospu çocuğunun biri geliyor ve onu senden alıyor. evet .rospu çocuğunun biri.
hesabın var mı? giriş yap