• .223 pistol, fallout silahi. hunting rifle'in namlusunun kesilmesiyle elde edilen, 20 - 30 hasar verebilen oldukca iyi bir silah. adindan anla$ilabilecegi uzere cephane olarak .223 leri kullanir, $arjoru 5 mermi alabilir ki en kotu yani bu olsa gerek.
  • bunun özel bir adı olmalı. blade runner'daki silahtan esinlenilmiş miymiş öyle. alien patlatabilmektedir bu mühendislik harikasi şey güzellik
  • the hub'da bir ciftlik dolusu haydutu oldurdukten sonra ciftligin sahibinin hediye ettigi silah.
  • oyunun sonuna kadar kullandığım small weapons kategorisindeki tek silah...

    finesse'ye sahipseniz mesela, ya da critical hit ihtimaliniz normalden yüksekse, oldukça faydalı bir silah olur sizin için. zira çok düşük levellarda bile nerdeyse her 2 ateşinizden biri critical olabilirdi bu silahla, sağlam kafa göz patlatırdınız, mutantların gövdelerinin 1/3 'ünü onlardan ayırırdınız. uzun menzilde azıcık sıçardı ama.
    hem resmi, hem sesi pek bir şukeladır, bence oyundaki en güzide tabancadır.
  • fallout 1'in mekanlarından the hub'da çifçtinin birinin evini, tarlasını işgal etmiş birkaç serseriyi temizledikten sonra çiftçiden teşekkür niyetine alınan silah.aldıktan sonra shady sands'tan transfer edilen handgun ustası, nokta atıcısı ian kişisinin eline verilir,çılgın atılır.yalnız bunla ite,sıçana,akrebe ateş etmeyin ettirmeyin mermiye yazıktır, günahtır.ha bir de silahı almanız için öldürmeniz gereken çete elemanları sağlamdır,bu yüzden mermi,silah,stimpak neyim tedarikli gelin.
  • fallout 1'de, the hub'daki bir elemanın çiftliğini kurtararak alırsınız bu silahı, yani oyunun ortalarına dahi gelmeden elde ettiğiniz şahane bir pistoldür kendisi. yere çakılmış ufo'daki uzaylı icadını bulmadan başka hiç bir silahın yüzüne bakmazsınız, o derece iyidir. (onu bulmadan 223'ü ian'a vermeyin. aynı çiftlikte bulacağınız 14 mm pistolle ya da smg'siyle takılsın.) özellikle karakterinize finesse ve bloody mess almışsanız çok eğlenirsiniz. mermileri çok yaygın değildir, ama çok seyrek de değildir, hallice bir dükkandan elde edersiniz rahatlıkla. ancak fallout 2'de bu silah öyle hemen elinize geçmez, özellikle fallout 1'i bitirip 2'ye başlarsanız "ah ulan 223 ruhumu satarım senin için" diye inleyeceğiniz, yakaracağınız anlar çok olacaktır. bununla raider ve deathclaw avlamak, bir de super mutieciklerin gözlerini pörtletmek en zevklisidir. *
  • fallout 2 oynarken fallout'a göre daha az etkili olduğunu görüp üzüldüğüm silah.aslında normal bir durumdur bu çünkü ilk oyundaki mutantların 50 hp'i vardır(hepsinin değil elbette).
  • hayret kimse yazmamış, bu aletin oyunlardaki modeli blade runner'da dekker'in kullandığı silahtan alınmıştır.
hesabın var mı? giriş yap