• turkcell süper lig de,aynı şehirin iki takımının karşılaşacağı maç olmasının yanı sıra aynı ilçenin iki takımının karşılaşacağı maç.
    bir nevi double derbi.
    (bkz: galatasaray)
    (bkz: kasımpaşa)
    (bkz: beyoğlu)
  • sopcast'in ''maybe'' şeklinde yanıt vereceği maçtır sanırım.meybi.
  • milliyet'in haberine göre kalli 'nin fc sion maçında oldukça aksayan volkan yaman - servet cetin ikilisinin yerine hakan balta ve ismael bouzid 'i oynatacağı karşılaşma.
  • umit karan`in ilk yarisinda penalti kacirdigi karsilasma
  • ümit karan'ın, lincoln'ün gelen pasını göğsünde düzeltip röveşatayla tamamlayarak süper bir gol attığı maç... yazık ki seyircilerin yüzde 82'si uyuyakalmıştı, o yüzden göremediler golü...
  • galatasaray'ın 0 - 1 kazandığı maç, vasat futbol, muhtesem gol.
  • istanbul "buraya stad yapanin mina koyiim" olimpiyat stadinda rüzgarin ve firtinalarin oglu thor'un gozetiminde oynanan musabaka oldu.. ceryan yapan stadda oncelikle iki takimin kaptani galatasarayli hakan sukur ve ex galatasarayli cihat seyircilere fairplay haftasi nedeni ile andimizi okutarak basladilar.

    sion macinda "tüm gücü saclarindaymis meger" diyebilecegimiz sekilde oynayan orkun ucara top gelmedi dahi.. ha kasimpasa'nin bir topu direkten donerken cok oncesinde yan hakem tarafindan "mazallah gol mol olur" diyerek ofsayt verilmisti..

    velhasil bir ara penalti oldu.. topu basinda seyircinin "lincoln lincoln" tezahuratlari arasinda ümit karan "hepimiz brezilyaliyiz hepimiz lincoln'uz" diye gelirken eklestirdigi top sahane bir sekilde kasimpasa kalecisi tarafindan "penalti noktasindan asagaaa kasimpasaaa" diye bagirilarak durduruldu.. yillar yili genzo wakabayashi den duydugumuz kurtarma cigligini canli olarak gordugum icin cok bahtiyarim..

    ayhan akman "rüzgarda dengem bozuluyor" dercesine oynarken serkan cok sahane bir heyecanla oyuna girdi.. boyle olunca takim ateslendi ve mükemmel oynamaya basladi.. dermisim...

    her neyse lincoln un bir ortasi ile pes5 ten alisik oldugumuz once gogsunde yumusat sonra rovesata cakarsin vurusu ile ümit topu aglara gonderdi..

    mac boyle biterken bir kez daha sunu seslendirmek istiyorum "buraya stad yapanin mina koyiim.." hayir olimpiyat stadi..burada kosulacak yarislar gecersiz sayilir rüzgardan yahu, cekic atmayi disk atmayi saymiyorum bile.
  • ismail bouzid 'in abuzittin oldugunu gördüğümüz , kırık kaburgalı servetin neden ısrarla oynatıldığını çözdüğümüz karşılaşma olmuştur. ayrıca hasan şaş lincoln 'e bir pozisyon sonrası "kör müsün? önüme atsana" ya da "salak mısın? önüme atsana" tarzında bir takım ağzı yüz el kol hareketleri yaparak formunda olduğunu göstermiş aferin dedirtmiştir!! nonda gelir ümit efendi bozulur ağız yüz yapar , lincoln gelir hasan efendi dayılanır. ne kompleksmiş be kardeşim. "adamlar daha iyi gördük sizi de" dememe vesile olmuş karşılaşmadır. ümit efendi attığı gole rağmen kanımca maç boyunca saçmalamıştır (kaçırdığı penaltıyı katmıyorum hesaba)
  • saat 3 buçukta maça gitmeye karar verip taa anadolu yakasından, biletsiz bir şekilde yola çıkıp pek de güzel yetiştiğimiz,bileti stattan alıp seyrettiğimiz maçtır.demek ki olimpiyat stadı'nda misafir seyirci olmak güzelmiş ama kulaklarımız golden sonra ı will survive aramadı da değil hani.
  • kasimpasa'nin ofsayt nedeniyle kesilen pozisyonunda gol vurusu yapilmis olup top ust direkte patlayip geri gelmistir. bu pozisyonu yuzde yuz gol olarak nitelendiren yazarlar icin gol tanimini uefa'nin resmi sitesinde gozden gecirmelerini salik veririm.
hesabın var mı? giriş yap