• 20-25 gün önce parasını ödediğim siparişimi hâlâ kargoya vermeyen istanbulbilişim isimli internet sitesinin şahsımı mağdur ederek tarafı olduğu rezalettir.

    30 mart 2020 tarihinde [(https://www.istanbulbilisim.com/…fiyati-293868.html şu linkte] yer alan xiaomi redmi 8a 32 gb cep telefonu ve bir adet ekran koruyucu için sipariş verdim ve ücreti ödedim.

    ücretini peşin ödediğim ürünün 15 gün içinde kargoya verileceğini söyleyen istanbulbilişim sipariş üzerinden neredeyse 1 ay geçtiği halde ürünlerimi kargoya vermedi. kendilerine bugün telefon ettiğimde “ürünü 15 mayıs’ta kargoya veririz, siparişi iptal ederseniz parayı 15 mayıs’ta iade ederiz” dediler. yani anlayacağınız, parası ödenmiş ürünleri sipariş tarihinden 45 gün sonra teslim edeceklerini söylüyorlar. paranın iadesini istediğimizde yine 45 gün bekletilmiş oluyoruz. bu şekilde ürünü iade etmememizi sağlamaya çalıştıklarını düşünüyorum.

    şimdi ise ürünleri teslim almayı bir kenara bıraktım paramı vereceklerinden bile endişeliyim.

    naçizane tavsiyem şudur ki böyle insanlarla iş yapmayın, mağdur olursunuz...

    edit: burada mağduriyete neden olan hak hukuk tanımayan firma yerine parası çalınan tarafa saydıranların ruhunda dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum. eminim ki fırsatınız olsa onlardan on kat büyük hırsızlık yaparsınız.
  • böyle firmalardan kesinlikle alışveriş yapmayacaksın teşhir etmeniz iyi olmuş
  • dikecek eleman arayan ve bolca bulan firmadır, arkadaş milyon tane şikayet var adamlarla ilgili, okuma yazmanız mı yok anlamıyorum.
  • buradan bir lenovo ideapad alacaktım hatta sepette duruyordu. fakat yukarıdaki arkadaşın deneyimine göre direkten dönmüşüm. başka yerden bakmak daha iyi olacak sanırım. müşterilerini bu şekilde bir konuma sokan, ahlaktan olabildiğince yoksun bu tarz şirketlerle kimsenin bağı olmamalı ve tercih edilmemeli.

    tanım: bir daha asla alışveriş yapmayacağım sitedir.
  • bu firmayla ilgili her yerde uyarıda bulunuyoruz, anlatamıyoruz.

    müstahak rezalettir.
  • istanbul bilişim hakkında her yerde şikayetler varken biraz daha ucuz diye ısrarla alışveriş yapmasaydınız keşke.
  • sözlüğü geçtim youtube da bile yüzlerce insanı hüplettiği anlatılan oluşum :)
  • 2020 yılında hala daha istanbulbilişim'den alışveriş yapan kişinin yaşadığı rezalettir. biraz okuyun, araştırın arkadaşlar. hemen "aaa en ucuz buldum" diye atlamayın, lütfen.
  • istanbul bilişim battı arkadaşlar, bunu bile bile hala alışveriş yapıp bir de rezalet başlığı açmanız manidar.

    battı abi adam ne rezaleti? umrunda mı marka değeri batmışsın...
  • maddi açıdan zor günler geçiren bir firma olarak hakkında bir çok haber yapılmış ve onlarca şikayeti bulunan bir firma diye hatırlıyorum. hatta benzer sorunlardan dolayı burada bile onlarca rezalet başlığı mevcut. geçmiş olsun.
hesabın var mı? giriş yap