• sevgili ömer;

    ben sana 12 yıl uzak olan bir abin. merak etme kardeşim. bu acın da unutulacak.

    şunu bilmeni istiyorum ki bu karşılaştığın davranış büyüyünce ortadan kalkmayacak. koca koca hanım kızlar ufacık hataların yüzünden en olmadık yerde en olmadık şekilde dirseklerini tutup ''bana ne?'' diyecek. dans etmeyecek. buluşamayacaksın. telefon faturaların artacak. sinirden etrafa çatıp olur olmaz insanları üzeceksin. karşılaştığın bütün bu zorluk, bütün bu çile bir bukle gülüş, iki tutam şampuan kokulu saç ve sıcacık bir sarılmayla geçecek. böyle de ilginç bir yapımız var. bu yapıya bianen hanım kızlarımızın tamamı ama tamamı yaptığın tüm hataları , kendi hatları yüzünden yapmış olmana rağmen yüzüne vuracaklar. bana böyle böyle dedin diyecekler. ama sen ''sen de şöyle yapmıştın'' dediğinde ''eski defterleri açmayalım'' diyecekler. bu yüzden bir tavsiye istersen o sıktığın yumruğu, dilinin ucundaki kötü sözleri söyleme.

    bir de o silgiyi parçalayıp parçalayıp sağa sola atma.

    abin jimmy.
  • sevgili ömer;

    arkadaşlarla para topladık. burada irina isminde, sarışın, uzun boylu, renkli gözlü,slav ırkından, güzel mi güzel bir abla var. seni ona emanet edeceğiz. ama sen o sümüklülerin peşini bırakmama gerizekalılığını yapacaksın ya işte sana bir şey demiyorum.
  • sevili kardeşim...

    kızın peşinden koşayım falan demeyesin. kaçan kovalanır aslanım. kendi düşünsün aga...
  • olaya fransız kalanlar için;

    (bkz: 23 nisan kutlamasında tango yapmayan kız)
  • ömercim,

    babamın adını taşıyorsun, sana yakınlık duydum. seni hiç görmedim bilemem, ama yukarıdakilerin hepsini okudum ve sen haklısın keraneci.

    o kadar çok kadın var ki, güzeli çirkini maharetlisi malı.. inan çok kalabalıklar. o sebepten rahat ol, illa denk geliyor. kimse için parmağını kıpırdatmana gerek yok. senin sikin sağolsun.

    soracağın bir şey olursa gel. muhtemelen sallamam ama seni, geçiştiririm. kendin öğren.
  • sevgili ömer;

    malum olay esnasındaki asil duruşundan ötürü seni tebrik ediyorum.

    karşılaştığın bu terbiyesizlik karşısında; bir horoz edasıyla parmak uçlarında yükselip öne doğru hafifce eğilerek ve göğsünü kabartarak babalanman, gizem'i saçından tutup yere yapıştırma kuvvetine sahipken, gagalar gibi nazik hareketlerle sadece omzuna dokunman, tüm sinirine rağmen eline koluna sahip çıkarken gösterdiğin irade takdirimi kazandı.

    emeklerinin boşa gitmesi beni gerçekten çok üzdü, ama hiç merak etme; uyduruk bir tango anısındansa, hayatın boyunca daha çok işine yarayacak olan bir tecrübe edindin. buradan sana tavsiyem, böyle kızlar için hiç canını sıkmaya değmez. bir daha böyle bir kızla ve böyle bir triple karşı karşıya kalırsan; sakın kızın gönlünü almak için kendini paralama. gerektiğinde arkanı dönüp gidebilme cesaretini göster ve kıza sensizliğin acısını yaşat.

    ömerciğim; genç bir delikanlı olduğunda, seni üzen bir kıza karşı nasıl davranman gerektiği konusunda her kararsız kaldığında, oturup bu videoyu tekrar tekrar izle. "ben gidiyorum, ne halin varsa gör" diyebilmek için muhtaç olduğun kudret; zaten hafızandaki bu anı sebebiyle sende var olacaktır.

    en derin sevgi ve muhabbetlerimle; yanaklarını önce sıkar sonra da öperim.

    dilerim ki karşına; tripsiz, güzel, akıllı, başarılı ve değer bilen kızlar çıksın.

    yolun açık olsun!

    oksijen lazim

    [ek$i sözlük, varlığını; senin buradan haberdar olup da burada yazılanları anlayacağın döneme kadar sürdürürse, ben de ölmez de sağ kalırsam; mesajını bekliyorum]
  • lan ömer,

    hülya avşar hala tv programı yapıyor olsaydı, hafta sonu onun kucağında hopluyor olacaktın. yine iyi yırttın.
    kıza da çaksaydın bi tane, niye tuttun kendini? kadın dediğin dövdükçe sana bağlanır.
  • kardeşim ömer,
    hayatın şu ufak yaşında karşına çıkardığı ilk dişinin tutarsızlığına üzülme! hayat tutarsız, dengesiz ve yarı yolda bırakan kadınlarla dolu. en kısa zamanda sözlüğe üye olmanı umuyor ve isyanını öfkeni ve yüreğini başlıktan başlığa koşarak buraya akıtmanı bekliyorum.

    (bkz: sözlük benim isyanımdı)
    (bkz: ben 7 yaşımdan beri sözlük yazarıyım)
  • sevgili ömer;

    üzgünüm ama sen yakışıklı değil sempatiksin. yani sıçtın. o şirin kızlar şen kahkahalarıyla ömür boyu hep yanında olacaklar ama hep sevgililerinden bahsedecekler sana. buna şimdiden alışsan iyi olur. kariyerine odaklan. bilişim sektörüne yönel.
  • aslanım ömer ,

    her şerde bir hayir,her hayir da bir şer vardır. o yumruklarını sıkıp ayaklarını havaya kaldırdığın anda en az 100.000 tane hayranın oldu. o minik parmağınla kibarcana gizem'in omuzunu dürttüğünde ve yine red cevabı aldığında içimizi cız ettirdin.
    pazartesi yoğun bi ilgiyle karşılacaksın , gizem şaşıracak , sakın gidip yanına oturma. tamam mı ?
hesabın var mı? giriş yap