• tam 3 yıl 3 gün sonra arena'ya dönüş maçım. en son
    (bkz: 21 ekim 2015 galatasaray benfica maçı)'nda adana'dan arena'ya desteğe gelmiştim. bugün uçak biletlerimi, kalacak yeri vs ayarlayıp beklemeye başladım.

    umarım passolig olmadan da bilet alınıp en azından şampiyonlar ligi maçları izlenebiliyordur. en son benfica maçında passolig zorunluydu. hala zorunlu ise yenileme yapacağız mecbur. bilenler yeşillendirirse sevinirim.

    bilet bulamamaktan ya da fahiş fiyatlardan da korkmuyor değilim. zaten uçak, otel vs bir ton masraf bari biletler uygun olsun. gidemeyecek kombineli bir renktaş uygun bir ücretle devir yapmak isterse yeşillendirebilir yine.

    benfica'yı xelcuk ve podolski ile 2-1 geçmiştik, bağırmaktan ertesi gün sesim çıkmıyordu fakat şampiyonlar liginde galatasaray'ı izlemek bambaşka bir deneyimdi. şimdiden heyecan bastı yine.

    vurduğumuz gol olsun.
  • grup adına en kritik maçımız. kaza bela olmaz galibiyet alırsak gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum.
  • gs'nin en kritik maçı. schalke'nin dün gece son dakika golüyle loko'yu yenmesi hiç iyi olmadı gs açısından. 2 maçta da yenilen loko bence artık yarıştan koptu. porto 2 maçta da loko'yu yener ve puanını 10'a yükseltir. schalke şu anda 4 puanla 2. sırada ve istanbul'da beraberlik onlar için iyi skor olur. gs bu 2 maçtan en az 4 puan çıkarmak sonunda. son maç porto'ya karşı ve kolay olmayacak. kasım ayında moskova'da oynanacak maç her zaman zordur. gs'nin rakibi schalke'dir. bu maçı kesin kazanmak zorunda. beraberlik bile kötü sonuç olur.
  • 3 puan alacağımızı düşündüğüm karşılaşma.
    iç sahada dünyada 5-6 takım haricinde kolay kolay kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum bu sinerjiyi yakaladık.
    yapacağımız olay çok basit iç sahada 3/3 te yapıp schalke ya da moskova deplasmanında kazanmak olmadı bir beraberlik gruptan çıkmamızı sağlayacaktır.
    dün akşamki maçı izledikten sonra gruptan çıkacağıma inancım inanılmaz arttı. bunun da sebebi fatih terim ve ekibinin konsantrasyonu... porto maçına o kadar iyi hazırlanmışlar ki şans yanımızda olsaydı 3-4 tane atıp işi orada bitirebilirdik.
    sağlık olsun artık önümüzde bu maç var ve full konsantre olup 3 puanı alacağız allahın izniyle.
  • biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını merak ettiğim şampiyonlar ligi grup maçıdır
  • uygun fiyata devretmek isteyenlerin biletlerine talip olduğum maç.
  • heyecanla beklediğim maç. cimbomum kazanıp yoluna aslanlar gibi devam eder inşallah.
  • muhteşem bir galibiyetle yeniden devler arenasına döneceğimiz karşılaşma olacak............

    garry ve eren’den çok şeyler bekliyoruz........
    ve inanıyoruz ki yapacaklar..........

    geriye dahi düşsek kazanacağımıza olan inancım tam...........
  • schalke'nin yeneceği maçtır.
  • schalke' ye döşeyeceğimiz maçtır.
hesabın var mı? giriş yap