*

  • edit notu: o kadar sey yazip macin sonucunu yazmamak olmaz herhalde. hamburg rafael van der vaart ve pietr trochowski nin golleri ile 2-0 kazandi.

    ntv nin dallamalik yapark canli vermedigi mactir(banttan verilir mi verilecek mi bilmiyorum). fakat 15 mactir kazanan ve 2. siradaki, ve tarihinin en iyi baslangiclarindan birini yapmis bayern ile hamburg arasindaki maci vermemesi sasirtmanin otesinde delirtmistir. cunku mac onemli bir macti;

    -mac sonucu ile bayern in 15 maclik ustuste kazanma serisine nihayet biri sona erdirmistir. bayern kazanmis olsaydi, 7. haftada 7 puanlik bir fark yapmis olacakti ki zaten belli olan sonuç simdiden aciga cikarmis olacakti.

    -hamburg un bayern e karsi son galibiyeti 10 yil onceydi. arada son dakika kacan galibiyetlerde oldu(bunlardan biri var ki bayern e neden scheissverein dendigini hatirlatir) ama 10 yil sonra sahasinda bayern i yendi.
    (bkz: 19 mayis 2001 hamburg bayern munih maci)

    -maradona napoli ye gittiginde sampiyon napoli hic olmamisti ve bu transferi ile sasirtmisti. hamburg un sampiyonlugu vardi ama senelerdir kotu durumdaydi. rafael van der vaart hamburg a transfger oldugunda sasirtmis ve benim aklima bu gelmisti. evet thomas dollgecen sene sonuncu olarak aldigi takimin inter toto ya gitmesini sagladi. ve hamburg napoli rafael de asla maradona degildi. ama bu seneki performanslari bana hala bunu hatirlatmakta.

    -ve sonuc olarak bize hamburg un olaganustu birsey olmadikca bundesliga da ilk 2 de olacagini gostermistir. bu sene inter toto da oynadiklari tum maclarda(10 adet) hic gol yemediler, 9 galibiyet 1 beraberlik(valencia karsisinda) aldilar ve bunlarin cogunda rafael in imzasi vardi . bundesliga da ise henuz maglubiyetleri yok. 5 galibiyet 2 beraberlik almislardir.

    -takimin stefan beinlich, sergei barbarez disinda 77 ve uzeri dogumlu olmasi dahada ilginctir. ozellikle benjamin lauth daniel van buyten ve van der vaart izlenmeyi hakeden bir takim.
hesabın var mı? giriş yap