• (bkz: reserved)
  • 174.000 sandiga sahip cikacak 400-500.000 musahit bulundugu, butun bu sandiklarin islak imzali tutanaklarinin da hazir elde bulunmasi durumda olmayacaktir.

    her sey bu kadar basit.

    edit: hicbir bok yapmadigi gibi burada ve diger ortamlarda “yaa biz iy versek de hile yaparlar” diyerek kara propaganda ve algi yurutenler gozumde gercekten hile yapanlardan daha sucludur!

    en kallavi hile donse dahi bu total secimin %0,3-0,5’ini ancak etkiler. oyle sandiginiz gibi milyonlarca oy kaydirmasi vs olmuyor, en buyuk problemler de islak imzali sonuc tutanaklarinin muhalefet partileri tarafindan alinmadigi sandiklarda yasaniyor.
  • takip kısmında özellikle sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. aa ve dha dışında takip edebileceğimiz ajans var mı? parti genel merkezlerinden takipler yapılacak. bir çok kişi tv den takip ettiği için bu ajansların muhalefetin oylarını düşük göstererek başlayacaklarını düşünüyorum.
  • tayyip erdoğan'ın man adasındaki belgelerini, tapelerini dinletecek kadar cesur olan kılıçdaroğlu bu mesele için ağzını bile açmadığı sürece laf-ı guzaftır.
    ben seçimleri chp.org dan takip ediyorum. size de tavsiye ederim. ysk degil, chp müşahit tutanakları sonucu veriliyor.
    kendi başarısızlıklarını alttan alta fısıltı ve dedikodu ile yıllardır böyle yedirebiliyorlar.
    tayyip balkona çıkar,
    kemal bey 1-2 puan artırdık der.
    buralarda ve sosyal medyada hile var denir.
    20 yıl da böyle geçer.
    kusura bakmayın da o kadar musahit tutanağı ıslak imzalı olarak parti merkezlerine gönderiliyor. siz akşam 9 da seçim sonucu beklerken çoğu il teşkilatı sonucu öğrenmiş olarak evlerine gidiyor.
    yok ordan bilgisayar programı ile oraya müdahale varmış da.. kaldırın kıçınızı da sandıkları bekleyin. ne kadar ilkel bir sistemde oyların sayıldığını görün.
    edit: işine gelmeyen bir şey duyunca hemen küfür eden sığırlarımız chp.org seçim sistemini emrehan halıcı'nın kurduğunu bilmiyor olamazlar değil mi?
    edit2: bak hala ysk bilgisayarlarda sonuçları değiştirirse diye yazıyor. bir de tevellütüne bakmadan ona buna aktrol diyor pezevenk. elinde müşahit tutanağı var. ilk sandıktan alınmış kapı gibi tutanaklar var. ysk isterse sonradan yüzde 70 akp yapsın sonuçları ne değişecek? mühürsüz oylar için de kemal bey'den bir şey duyamadık. o oyların sayımına imza attıkları için olabilir mi? biz o sandıkları yıllarca bekledik. bu seçim sürecini kim kaybederse kaybetsin,
    h e s a p v e r e c e k. yok öyle her boku gürül gürül söylerken, hile muhabbetini çoluk çocuğa yaptırmak.
  • maalesef (bkz: reserved)
  • sandık seçmen listesini muhtarların yaptığını zanneden bir yazarın hezeyanı. güzel kardeşim o listeler ysk da yapılır ve askıya çıkarılır. aynı zamanda her parti bu listelere dijital olarak ulaşır. yani bir group by ve having count sorgusuna bakar ortaya çıkması. ulan adam muhtarın seçmen listesi yaptığını zannedip birde üstüne ülkenin durumundan şikayet ediyor. evet çok haklısın sayın yazar. bu muhtarlar niye sürekli sarayda ağırlanıyor. bu taktikleri öğretmen için. bak al sana mis gibi komplo teorisi.

    tanım : olmayacak, olamayacak şeydir.
  • hazır akp tercihli oy pusulaları ile yer değiştirecek olan diğer pusulalar arasındaki mücadeledir.
  • sandıkta bir şeyler olması zor ancak bakalım bu sefer ysk hangi kuralı uyduracak. 24 hazirandan ziyade 8 temmuz akşamı ortalık karışacak gibi duruyor.
  • ard arda 2 entry giren aktroll olduguna gore yuzde yuz yapacaklardir. sorun sadece sandiklar degil; ysk denen kurumun secim gunu oylari bilgisayarlara aktarma asamasinda yapacagi katakullilerin onune gecmek arkadaslar. referandum da neler oldugunu hatirlayin. sandiklarin acilimi en basta hizlidir sonradan yavaslamaya baslar ve ne hikmetse durur biri balkon konusmasi yapar. secim biter ama hala sandiklar yuzde yuz acilmaz.
  • şeref yoksunu mahlukatların seri girilerle dalga gectikleri durum. o kadar arsızlar ki midesi bulanıyor insanin.
    referandum da o mühürsüz oylar son anda nerden çıktı ve neden son dakika kararıyla geçerli sayıldı. en aleni yolsuzluğu yapan zihniyetin paralı ve ucuz militanları gelmiş başlıkta dalga geçip eğleniyorlar. makul bir ülkede olsaydık bu şüpheleri dağıtmak için iktidar tarafı her türlü önlemi alırdı. ama arsızlık dedik ya. bat dünya bat.
hesabın var mı? giriş yap