• planları yıllar öncesinden çok yukarılarda kurulan ve rte ile akp'yi bitirmeyi hedefleyen operasyon.

    1- bir kaç yıl önce partili başkanlık sisteminin ülkenin bekası için tehlikelerini gören derin devlet aklı operasyon için düğmeye bastı.

    2- önce derin devletin ve daha nice derinliklerin efsanesi alparslan türkeş'in mahdumu tuğrul türkeş tüm ihanet suçlamalarını göze alıp 2015 yılında akp'ye sızdı.

    3- sonrasında da fetö operasyonuyla boşalan devlet kadrolarında, özellikle yargıda ülkücüler kapanın bir kenarını oluşturmak için yer tutmaya başladı. demirtaş'ın tüm teamüllere karşı tutuklu yargılanması da bu ekibin eseri olabilir.

    4- 2017 başında iyi parti kuruldu ve pek çok itibarlı mhp'li buraya geçti.

    5- yılın sonunda devlet bahçeli akp'ye yanaştı ve seçim ittifakı yaptı. ardından da %1 oyu olan ama teşkilatları provokatör ambarı olan bbp yanaştı ortama. cumhur ittifakı'nın bu yapısıyla kritik kürt oylarının alınmasının da önü kesildi.

    6- iyi parti, chp ve saadet partisleri millet ittifakı'nın kurdular. kurt kapanının diğer ayağı hazırlanmış oldu.

    7- meral akşener ise abdullah gül'ün adaylığı kumpasını karşı hamlesi ile ekarte etti.

    8- chp içindeki ulusalcı kesim herkesten oy alabilecek muharrem ince'yi aday yaptı.

    9- son hamle olaraksa bahçeli bir bahaneyle ortaklıktan çekilecek ve kurt kapanı kapanacak. neticede başkanlığı ve meclis çoğunluğunu kaybedecek olan akp telef olacak.

    büyük oyunu böylece ifşa ediyorum. ama aramızda kalsın, kimseye söylemeyin.

    (bkz: büyük oyunu görmek)

    * fatih terim'in dayak kebapçı selahattin'den yiyerek milli takımı bırakması olayını da teoriye monte etmek istedim ama tam beceremedim. büyük oyun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum...

    - derin devletin yeryüzündeki tezahürü mehmet ağar'ın oğlunun akp'den aday olması da aynı plan içerisindeki bir truva atı taktiği olarak değerlendirilebilir.
    - hatta sermayenin yıllarca kalemşorluğunu yapmış borsa yazarı yiğit bulut'un da gerçeleştirdiği sızma ile akp içindeki briliği bozmayı başardığı eklenebilir. (bkz: içerde misin evlat)

    bir suser arkadaş yazmış sağolsun, kebapçı komplosu editi:
    "fatih terim'in dayak olayıyla itibar kaybedip milli takımdan ayrılması sağlandı. dayağı yiyince uysallasan sinyor, içselleşti, bilgeleşti ve her boşta olduğu dönem gibi gidip gs'ı şampiyon yaptı. bu durum aziz yıldırım'ı salladı ve ali koç başkan olarak köklü değişim için toplum psikolojisini hazırladı."

    (bkz: ironiyi anlamayan nesle aşina değilim)
  • peki ama şeytan rıdvan, adam arda ve nihat doğan bu resmin neresinde?
  • eksik, kurt kapanının kilidi olan yossi kohenden bahsedilmemiş.
  • 2002 yılından bu yana; ergenokon, balyoz, feto operasyonları, kozmik odalar vs. derin devlet mi kaldı allah aşkına. kaldıysa da akp'nin derinleri yerleştirildi her yana.

    kurtlar vadisi izleyip izleyip gelmeyin. kaldı ki orda anlatılan derin devlette 2004 yılında bitti. gelmiş geçmiş olsun

    not: derin devlete karşı değilim. aksine 2000 yıldır bu topraklarda bir fiil devam eden, köklü bir devletin derin olamaması ayıptır. devlet derin olduğu ölçüde devlettir.

    not2: faili mechullere bağlamayın bu dediklerimi.
hesabın var mı? giriş yap