• ön edit: bugün tam 2 ay oldu. her aradığımda ilgili departmanlar en kısa zamanda dönüş yapacaktır diye bilgi veriliyor ancak ilgili departmanlar homeoffice adı altında bodrumda güneşleniyor sanırım. artık son olarak trumptowers'a giderek pankart açacağım sanırım. show haberi de çağırmayı düşünüyorum. bu durumu yaptığımda söz burada videosunu yayınlayacağım.

    öncelikle bir gün böyle bir başlık açacağım hiç aklıma hiç gelmezdi. hepsibuaradayı kurumsal bir şirket zannederek alışveriş yaparsanız başınıza neler gelebileceğini kısaca anlatmak istiyorum.

    25/01/2020 tarihinde piyasa fiyatlarından bir miktar daha pahalı olduğu halde satıcının hepsibuarada olmasına güvendiğim için lg marka 65 inç bir televizyon aldım. lg servis geldi ve gündüz ışığında kurulum yapıp gittiği için televizyondaki sorunu ilk anda fark edemedim. ilk günden beri devam eden ışık sızması sorunu günden güne artmaya başladı ve servise başvurdum. lg, tv'nin arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini kabul ederek ürünü aldı ve bana bir değişim raporu verdi; bunu hepsiburadaya ileterek yeni cihaz alabileceğimi belirterek gtti. buraya kadar herşey normal gidiyor.

    sıra hepsiburada'ya geldi ve süreç tam da burada başladı.
    hepsiburada raporun sisteme yüklenmesinden sonra yaklaşık 50den fazla arama, defalarca mesaj ve mail sonucunda hala 'size geri dönüş yapacağız'dan başka bir çözüm üretmedi ve asla geri dönmedi. bu arada konuştuğum her temsilciye bütün bu süreci tekrar tekrar anlatmak zorunda olduğumu da belirteyim.
    sonuç olarak 55 gündür ne televizyonum var, ne de bunu umursayan herhangi bir kimse. hem 8bin tl param gitti hem televizyonum. ekte konu ile ilgili raporumu ve faturamı ekliyorum. bu rezaletin nasıl biteceğini çok merak ediyorum.
    edit1: linkler değiştirildi.
    siparişimin görseli:
    https://imgyukle.com/i/cbn4jm
    değişim formu:
    https://imgyukle.com/i/cby1os
    televizyonun hali de buydu:
    https://imgyukle.com/i/cbyzrb
  • 10/10 rezalet olarak hepsiburada'nın zerre şaşırtmadığı olaydır.
  • o değişim raporu olduğu an direkt olarak değiştirmesi gerekir çünkü malın para iadesini zaten firma yapar.

    gerçekten tam bir dolandırıcılık örneği.
  • gündemde tutulup itin götüne sokulması gereken şirket. yok öyle milleti sike sike köşeyi dönmek.
  • 55 gün pandemi sürecinde normal süre. her yerde aksamalar var. çalışma süreleri, personel sayıları vs. hep problem.
  • türkiye'deki hemen hemen tüm ticari kuruluşların yapacağı şeyleri yapan sitenin yaptığı ahlaksızlıktır.

    amazon italya'dan bir kindle almıştım orada yaşayan kız arkadaşım aracılığıyla. 5-6 ay kullanımdan sonra cihaz bozuldu. müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim. yalnızca üç soru sordular:

    - cihaz düşerek darbe aldı mı?
    - cihaz suya maruz kaldı mı?
    - cihaza garanti dışına çıkmasına sebep olacak bir müdahalede bulundunuz mu?

    yukarıdaki üç soruya hayır yanıtını verdikten sonra "pekala, yeni kindle'nızı kayıtlı adresinize gönderiyoruz, sizden de eski cihazı 14 iş günü içinde göndermenizi bekliyoruz" dediler fakat kız arkadaşım virüs sebebiyle uzun süredir italya'ya dönemiyor. durumu açıkladığımda "dilerseniz türkiye'den herhangi bir kargoyla gönderin, bize de makbuzunu atın biz size kargo parasını iade edelim. eğer uluslararası kargoyla uğraşmak istemiyorsanız biz sizin cihazı teslim etme sürenizi eylül ayına kadar uzatabiliriz, o tarihte yine italya'ya gelemeyecek olursanız tekrar uzatabiliriz" dediler ve sorun çözüldü. tüm bunları ayarlamamız yarım saat sürmedi.

    müşteri memnuniyeti yukarıda anlattığım şekilde olur fakat ülkemizde hepsiburada gibi siteler belirliyor standartları. yazık.
  • net orospu çocukluğudur, başka birşey değil
    paranla rezil olmaktır. ortada para yok, televizyon da yok!
    mağduriyetin böylesi, rezalet puanım 10/10

    hepsiburada'dan birşey beklemeyin, müşteriye verdikleri önem ortada.
  • benzeri başıma geldiği için hiç şaşırmadığım durum.

    2019 haziranında bir adet samsung galaxy s4 mini telefon sipariş ettim hepsiburada.com'dan. satıcı optimumavm diye bir mağaza. neyse telefon geldi şşarja taktık şarj oluyor. şarjdayken aniden kapandı telefon bir daha da açılmadı. aradım hepsiburada'yı, iade kodu verdiler ben de o kodla gidip telefonu bütün parçalarıyla aras kargoya götürdüm. adam kontrol etti her şei aldı ve işlem tamamlandı.

    2 iş günü içinde sonuçlanması gerekirken 4. iş gününde ben tekrar aradım müşteri hizmetlerini. durumu anlattım. telefonun kapağı kırık geldiği için satıcı almayıp geri göndermiş, telefon size geliyor, hasar tutanağı ile teslim alın dedi. tamam dedim. yarım saat sonra kargo geldi ama lavuk paketi açmama izin vermiyor. ben de dedim ki böyle böyle bir durum olmuş açmadan tutanak tutmadan almam. herif kargoyu vermedi bana, şubeden müdürle konuşup alırsınız dedi. o hafta yoğun olduğum için şubeye gidemedim. sonraki hafta gittiğimde artık paketin şubede olmadığını geri gittiğini söylediler.

    o günden sonra hepsiburada'yı belki 10-15 kere arayıp durumu anlattım. her seferinde en başından alıp anlattım. notumu alıyorum, ilgili birime aktaracağım, gibi zırvalarla cevap verdiler. kısacası kargoda kapağı kırılan telefonun suçu bana kaldı, olduğu gibi kapanan telefonun suçunu kimse üstlenmedi. 680 tl bok yoluna gitti.

    bir daha hiç alışveriş yapmadım hepsiburada'dan. yapmayacağım da. yapmak isteyen yakınlarıma da bu olayı anlatıyorum. şimdiye kadar sadece bir tanesi beni dinlemeyip alışveriş yaptı, o da kitap alıyordu. televizyon alan, telefon alan, konsol alan hep başka yerden aldılar.
  • böyle bir durumda hepsiburada ya giren çıkan ne arkadaş sen aracısın çözsene adamın sorununu lg den yeni tv mi istersin ürün yoksa parasını mı istersin kendini rezil etmekten başka birşey değil.

    hepsiburadaya rezalet puanım 10/10
  • 387234. geleneksel haftalık hepsiburada dolandırıcılığına hoş geldiniz.

    sürekli okuyorsunuz burada insanların yazdığı şeyleri hala bu siteden alışveriş yapıyorsunuz.

    neyse bakalım önümüzdeki hafta kimi öpecek bu muhteşem e-ticaret sitesi
hesabın var mı? giriş yap