• fenerbahçe spor kulübü eski başkanı aziz yıldırım, 24 haziran perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.
    aziz yıldırım, fenerbahçe'nin dünü, bugünü, yarını üzerine konuşacağını belirtti.
  • umarım konuştuktan sonra "başkan nolur geri dön" diyen bir güruh çıkarak sevgi gösterisinde bulunmaz.

    aziz yıldırım bugünlerde olmamızın baş sorumlularından biridir.

    edit: şampiyon olma söylemiyle alakalı ali koç'a yüklenmiş. kendinin şöyle bir beyanı vardı geçmişte. hatırlatmak gibi olmasın.

    edit2: ali koç veya aziz yıldırım sevdalısı değilim.
  • başkan nolur geri dön. biz ettik sen etme.
  • unutulmayan eski sevgili gibisin aziz başkanım nolur geri dön artık.

    (bkz: tülay ne olur geri dön bidenem)
  • aman başkan gidip yine "konuşursam yer yerinden oynar. beni konuşturmayın" söylemleriyle başımızı ağrıtma. bize kulübün gelirlerini faktoring şirketlerine, yıllarca nasıl ipotek ettiğini anlat dinleyelim.
  • ali koç'u biraz silkelemesi lazım. inşallah sert konuşur.
  • ne konuşacakmış, bizi nasıl dünyanın en borçlu kulüplerinden birine çevirdiğini mi, çekleri tefecilere kırdırdığını mı, her başarılı adamı gönderip asıl başarı benim demesini mi, 20 yılda 6 şampiyonluk yaşayıp en başarılı başkan olarak kendini gördüğünü mü?

    bu adamın sorunu güç zehirlenmesi oldu, daum, zico'nun önüne taş koymasa şimdi türkiye'de fazladan 5 şampiyonluğumuz vardı.

    kim başarılı bir iş yapsa hep kendini ön plana attı, transferlerde vs. zaten hapse girip çıktıktan sonra iyice ayarları bozuldu. 2008 de bıraksa heykeli vardı.
  • ne konuşacak acaba?

    3 senelik fenerbahçe başkanlığının toplamda 1 senesinde, fenerbahçe futbol takımının teknik direktörsüz bırakıldığını söyler mi?

    fenerbahçe erkek basketbol takımının, bir zamanlar fenerbahçe'nin salonundan galibiyet bile çıkartamayan ergin ataman'a karşı her yerde kaybetmek bir tarafa, seride süpürülerek, salonunda kupa kaldıracak duruma geldiğinden dem vurur mu?

    fenerbahçe'nin kendi döneminde son 10 sezonda 4-2-1-2-2-1-2-2-3-2. sıralarda bitirdiğini, 6 kez türkiye kupası finali oynadığını ama ali koç döneminde son 3 sezonda 6-7-3.lük alındığını, türkiye kupası finali görülmediğini, galatasaray'ın 1 sezon bile önünde bitiremediğini, ezeli rakiplerine karşı toplamda sadece 2 tane galibiyet aldığını, kendi döneminde geçen 10 sezonda, ezeli rakiplerinin kadıköy'de maç bile kazanamadığını anlatır mı?

    yoksa,

    620 milyon dolar olarak bıraktığı borcun nasıl meydana geldiğini açıklar mı?

    stadyumun isim sponsorluğu dahil, 2015-2016'da yapılan dünya kadar sponsorluğun gelirlerini tek kalemde aynı sezonda harcadıklarından ve üç kulvarda başarısızlık yaşadıklarından bahseder mi?

    mehmet ali aydınlar ile yanyana gelip, sponsorluk adı altında aldığı paradan, fenerbahçe'nin göğsüne yıllarca "şikeci" damgası vurulan mehmet ali aydınlar'ın hstanelerinin reklamını neden aldığının hikayesini anlatır mı?

    kendisinin dağıtmaya çalıştığı ve volkan demirel hariç başarılı olduğu arka koltuk grubunun tekrar fenerbahçe'nin içine girdiğinden bahseder mi?

    elbette hiçbirisini anlatmayacak. galatasaray'a sallayacak. federasyondaki bazı isimlere sallayacak. bol bol fetö ve 3 temmuz anlatacak. ali koç'a "gayrimenkulleri satamazsınız" diyecek. "aidatları bu kadar yükseltemezsiniz" diyecek. yine de çekirdek alıp izleyeceğim sayın başkanı. bizi sevmez, biz de kendisinden hoşlanmayız ama rekabet kendisiyle güzeldi. kendisine karşı kazanmak/kaybetmek daha büyük duygu yoğunluğu yaşatıyordu.
  • sn. başkan basın toplantınızdan 2 gün sonra seçim var zaten, gelin genel kurulda fenerbahçe kongre üyelerine konuşun, sizin yeriniz orası, evet hoş göndermedik sizi, siz de hoşlukla bıraksaydınız şimdi binlerce taraftar sizi geri çağırıyor olurdu ama ne olursa olsun fenerbahçe'yi fenerbahçe yapan önemli insanlardan biri oldunuz kulüp tarihinde. lütfen gelin ve genel kurulda konuşun, fenerbahçe meseleleri öyle genel basın toplantısında konuşulmaz, size de hiç yakıştıramadım.
  • q7'yi mi alacaktı en son?
hesabın var mı? giriş yap