• katılıyorum rte %62 diye gelir ilk sonuçlar :) ajans önemli değil saha önemli. sandık başında duran adamlar önemli. ince bankta oturup söke söke almış adam.

    bu işi de organize eder.

    (bkz: avukatlar cübbeler bagajda olsun)
  • sonucu değiştirmeyecektir.
  • 16 nisan referandumu icin yazdigimin aynisini tekrar yaziyorum:

    "tahminen yuzde 65 evetten ( bu secimde rte oyu) kapiyi acarlar. kademeli olarak 53-55 bandina inerler. trend daha da inecegi yonundedir tabii ki. sonra gecenin bi yarisi veri akisi kesilir. 50 'in altina dustuklerini bir turlu gostermezler. bir suru bilgi kirliligi yaratirlar. ertesi gun kavga cikar. millet birbirini vurur. at fava bekle."

    bu sefer umut m. ince'nin ysk yi bana birakin demesidir. ve halkin daha bilincli sandiklari sahiplenmesidir ama hile zaten sandikta degil sandik ile sistem arasindaki disconnect'te ve sisteme veri girisindedir. ayrica "aman tadimiz bozulmasin" diyen sunepe kilisdar uzak dursun bizden.

    bir de oy ve otesinden rica edecegim lutfen musahidi temsilcisi bulunmayan sandiklari bize citletmesinler. akp'den elle doldurulmus tutanagi alip bize al bu tutanak citleyin demesinler. heriflerin hirsizligini onaylatiyorsunuz bize. ornegin sanliurfa referandum oylari.

    son olarak da bize toplam secmen sayisini verin artik. fetoculerden yetismis tayfa oraya cat 2 milyon oy ekliyor genel toplamaya da bunu agirlikli olarak dagitiyor kimsenin ruhu duymuyor.
  • durup dururken muhalefeti uyandırdılar. aslında her seçimde bunu yapıyorlar ama 24 haziran'da işin boyutunu değiştirecekler ve şimdi herkes bu sonuçların doğruluğunu sorgulayacak. aslında tvnet'in yaptığı hata milleti erkenden uyandırdı. daha hayırlı oldu.
hesabın var mı? giriş yap